Vuoropäällikkö

Vuoropäällikkö Lakeuden ravintoloihin

Uniikit ravintolakonseptimme Lakeus Matador, Wilson Pub sekä kokoustoiminnot muodostavat kokonaisuuden, jossa tapahtuu aina ja meillä pääset laittamaan osaamisesi likoon ja kehittymään monella osa-alueella.

Tähän kokonaisuuteen haemme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen keittiön vuoropäällikköä.

Odotamme, että olet kiinnostunut ravintolan prosessien kehittämisestä ja ihmisten johtamisesta. Teet työtäsi innostuneesti, positiivisella otteella ja nautit henkilökunnan motivoimisesta sekä oman osaamisesi kehittämisestä, sinulla on halu onnistua ja suhtaudut eteen tuleviin tilanteisiin ratkaisukeskeisesti.

Siedät hyvin painetta ja sinulla on kykyä muuntautua vaihteleviin tilanteisiin. Olet sosiaalinen, sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja tavoittelet laatua kaikessa tekemisessä kokonaisuus huomioiden.

Intohimonasi on hurmata asiakkaat energiallasi ja johdat toimintaa edestä. Omaat tuloshakuisen ja tavoitteellisen työskentelyotteen ja olet kykenevä itsenäiseen työskentelyyn. Olet kiinnostunut sekä ruoka- että kokoustuotteista ja niiden kehittämisestä. Yllättävätkin tilanteet selvität positiivisella asenteella ja innostuneisuutesi näkyy niin asiakkaille kuin työkavereillekin.

Tarjoamme sinulle huikean työpaikan mahtavien työkavereiden kanssa. Työsi menetykselliseen hoitamiseen saat vahvan tuen ja verkoston.

Meillä Eepeessä väkemme arvostaa mm. työsuhteen varmuutta, ystävällistä työilmapiiriä, koulutusmyönteisyyttä, monipuolisia työtehtäviä sekä joustavia työolosuhteita.

Saat käyttöösi kattavat EEPEEN ja S-ryhmän henkilöstöedut ja uramahdollisuudet. Henkilökunnan ostoetumme ovat käytössä koko kotitaloudellasi, tietyin edellytyksin. Katso henkilökuntaeduista täältä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintola- ja keittiöpäällikkö Ossi Kallio.

sp. ossi.kallio@sok.fi ja p. 010 76 48072

Haethan viimeistään 13.6.2021 mennessä, huomioithan kuitenkin, että haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana ja palkkaamme sopivan henkilön heti kun hänet löydämme. Työn aloitus sopimuksen mukaan. Lue lisää!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.