Vuoropäällikkö

Vuoropäällikkö Seinäjoelle – Hyllykallion Prisman Ravintolamaailmaan, tervetuloa meidän tiimiin!

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa on monitoimialainen, maakunnallinen vähittäiskaupan konserni. Toimialojamme ovat: Marketkauppa, Liikennemyymälä- ja polttonestekauppa, Matkailu- ja ravitsemiskauppa sekä Auto- ja autotarvikekauppa. Myyntimme vuonna 2019 oli yli 480 miljoonaa euroa. Eepeen palveluksessa on noin 1200 henkilöä. Eepeetä arvostetaan työnantajana mm. hyvän työilmapiirin, laadukkaan esimiestyön ja henkilökunnan kouluttamisen ansiosta. Uudistamme ja kehitämme toimintaamme ja toimipaikkaverkostoamme jatkuvasti. Eepee tarjoaa nykyaikaisen ja kehittyvän työympäristön ison talon etuineen.

Sytytkö pikaruokaravintolan sykkeestä? Innostutko esimiestyöstä sekä tiimin ja oman osaamisen kehittämisestä? Työssäsi esimiestiimissämme autat henkilökuntaa onnistumaan laatu- ja palvelutavoitteissa.

Ravintolamaailma Prisma on monipuolinen kokonaisuus Prisman Kauppakeskuksessa, joka pitää sisällään neljä konseptia PizzaBuffa, Presso, Spice Ice ja Hesburgerin.

Me tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, loistavan työporukan sekä mahdollisuuden edetä urallasi isossa toimipaikkaverkostossamme. Tässä työssä saat arvokasta esimieskokemusta monipuolisista tehtävistä sekä pääset kokemaan positiivisia asiakaskohtaamisia ja mieleenpainuvia hetkiä työyhteisöissämme. Eepeeläisenä pääset nauttimaan myös kattavista S-ryhmän ja Eepeen henkilöstöeduista. Katso henkilökuntaeduistamme:

https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Meillä Eepeessä väkemme arvostaa mm. työsuhteen varmuutta, ystävällistä työilmapiiriä, koulutusmyönteisyyttä, monipuolisia työtehtäviä sekä joustavia työolosuhteita.

Odotamme, että sinulla on paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä sekä kokemusta ja osaamista asiakaspalvelusta. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja positiivista asennetta. Odotamme sinulta esimiesvalmiuksia ja intohimoista suhtautumista asiakaspalveluun.

Työ on kokoaikainen sijaisuus, alkaen sopimuksen mukaan ja kestoltaan syyskuulle 2021 saakka.

Hakemukset 19.10. maanantaihin mennessä.

Lisätietoja voit kysyä Suvilta ja Elinalta.

Suvi Heikkilä, ravintolapäällikkö, sp: suvi.heikkila@sok.fi, puh: 010 76 47141

Elina Mäki-Opas, toimialapäällikkö, sp: elina.maki-opas@sok.fi, puh: 010 76 47101

Lue lisää ja hae!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.