Vuoropäällikkö

Haemme VUOROPÄÄLLIKKÖÄ Ravintolamaailma Prisma Seinäjoelle opintovapaan sijaisuuteen

12.10.2024 saakka.

Ravintolamaailma on iloisen palvelun ja rennon ilmapiirin työpaikka.

Sytytkö pikaruokaravintolan sykkeestä? Innostutko esimiestyöstä sekä tiimin ja oman osaamisen kehittämisestä? Työssäsi esimiestiimissämme autat henkilökuntaa onnistumaan laatu- ja palvelutavoitteissa. Ravintolamaailma Prisma on monipuolinen kokonaisuus Prisman Kauppakeskuksessa, joka pitää sisällään neljä konseptia; PizzaBuffa, Presso, Spice Ice ja Hesburger.

Me tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, loistavan työporukan sekä mahdollisuuden edetä urallasi isossa toimipaikkaverkostossamme.

Tässä työssä saat arvokasta esimieskokemusta monipuolisista tehtävistä sekä pääset kokemaan positiivisia asiakaskohtaamisia ja mieleenpainuvia hetkiä työyhteisöissämme.

Odotamme, että sinulla on paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä ja arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja positiivista asennetta. Haluat kehittää ja toteuttaa ravintolamaailman konsepteja yhdessä muun esimiestiimin kanssa. Arvostamme moniosaamista ja aikaisempaa ravintola-alan esimieskokemusta keittiö- ja/tai ravintolatoiminnoista.

Työ on kokoaikainen, alkaen sopimuksen mukaan.

Lisäksi tarjoamme S-ryhmän ja Eepeen kattavat henkilöstöetuudet. Henkilökunnan ostoedut ovat käytössä koko kotitaloudellasi, tietyin edellytyksin. Katso henkilökunnan ostoeduista täältä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Meillä Eepeessä väkemme arvostaa mm. työsuhteen varmuutta, ystävällistä työilmapiiriä, koulutusmyönteisyyttä, monipuolisia työtehtäviä sekä joustavia työolosuhteita.

Toivomme saavamme sinut tiimiimme mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Jätä hakemus sivuillamme.

Tehtävä täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä, mutta hae viimeistään 26.9.2022.

Lisätietoja Vesalta:

ravintolapäällikkö Vesa Yli-Mäenpää, sp: vesa.yli-maenpaa@sok.fi, puh: 010 76 47141

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.