Vastaanottovirkailija Seinäjoen Sokos Hotelleihin

HAEMME VASTAANOTTOVIRKAILIJAA
iloiseen ja osaavaan joukkoomme Seinäjoen Sokos Hotelleihin.
Työ on sijaisuus, joka kestää tällä tietoa ainakin tammikuun 2023 loppuun saakka. Jatkotyöllistymismahdollisuuksiakin selvittelemme sitten ajan saatossa.

Tarjoamme miellyttävän ja nykyaikaisen työympäristön Sokos Hotelleissamme sekä tosi mukavan työporukan, joka perehdyttää ja opastaa sinut työhön ja talon tavoille. Vastaanotossa toimit asiakaspalvelussa hotellien näköalapaikalla. Työ edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja reipasta otetta erilaisiin asiakaspalvelutilanteisiin. Aikaisemman kokemuksen hotellin vastaanottotyöstä katsomme eduksi. Käytössämme on Opera-hotellijärjestelmä.

Kaiken A ja O on onnistuminen asiakaskohtaamisissa. Toimit yhteistyössä vastaanottojen tiimien ja myyntipalvelun kanssa sekä hotellien muiden eri tiimien kanssa. Tässä on hieno tilaisuus kehittyä hotellityön asiakaspalvelun ammattilaiseksi. Kielitaidossa pärjäät hyvin sujuvalla englannin kielellä, ja muun kielitaidon katsomme toki eduksi. Meillä Eepeessä väkemme arvostaa mm. työsuhteen varmuutta, ystävällistä työilmapiiriä, koulutusmyönteisyyttä, monipuolisia työtehtäviä sekä joustavia työolosuhteita. Kaiken kukkuraksi tarjoamme Eepeen ja S-ryhmän erinomaiset henkilökuntaedut, ja niistä ostoedut ovat käytössä koko kotitaloudellasi, tietyin ehdoin. Katso eduistamme täältä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Lisätietoja saat Merjalta, vastaanottopäällikkö Merja Rantala sp. merja.rantala@sok.fi, p. 010 76 47001

Hae viimeistään 17.8.2022. Saatamme tehdä valintoja jo hakuaikana.

Linkki hakemukseen.

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Seinäjoki

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.