Töihin Eepeen ravintoloihin ja hotelleihin!

Töihin Eepeen ravintoloihin ja hotelleihin!

Haluaisitko työn, joka koostuu monipuolisista hotellin ja ravintolan työtehtävistä? Jos vastasit kysymykseen kyllä, työskentely Eepeen hotelleissa ja ravintoloissa Seinäjoella voisi olla juuri sinun juttusi!

Tarjoamme mm. ravintolakokin, tarjoilijan, terassityöntekijän, baarityöntekijän, vastaanottovirkailijan, kerroshoitajan, aamupalahoitajan, ravintolasiistijän, pikaruokatyöntekijän tehtäviä ja kesälomasijaisuuksia, jatkotyöllistymismahdollisuus selviää ajan mittaan!

Etsimme työhön reippaita tiimipelaajia, jotka innostuvat monipuolisista työtehtävistä ja saavat lisäpotkua välillä hektisistäkin tilanteista. Työ sopii sinulle, olit sitten työurasi alussa tai jo enemmän työkokemusta kerryttänyt. Tärkeintä on hyvä asenne, oma-aloitteinen ote työhön, joustavuus sekä halu tehdä työtä tiimissämme. Meillä pääset työskentelemään monipuolisessa työympäristössä ja tekemään monipuolisia työtehtäviä osaaminen ja kiinnostus huomioiden. Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää!

Meillä on paljon innostavia työpaikkoja, missä työskentelyolosuhteet ovat toimivat ja nykyaikaiset. Saat tiimiltäsi käytännönläheisen perehdytyksen. Pääset halutessasi työskentelemään joustavasti eri toimipaikoissamme, kartuttaen kokemusta ja osaamista eri tehtävistä. Työ meillä on vuorotyötä, joka tarjoaa mahdollisuuden vaihteleviin työvuoroihin ja joustavaan arkeen.

Ja Bonuksena kaiken päälle tarjoamme erinomaiset henkilökuntaedut. Eikä tässä kaikki, Eepeen/S-ryhmän henkilökuntaedut ovat käytössä koko kotitaloudellasi työsuhteesi ajan, tietyin edellytyksin. Lue henkilökuntaeduista tästä

Tarjoamme vastuullisen kesäduunin, olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.
Lue lisää tästä

Mietithän, missä toimipaikassamme haluaisit työskennellä. Hakuyksiköt löydät hakulomakkeelta. Mikäli tulet valituksi, työsuhteen alkaessa Sinulle tarjotaan mahdollisuus laajentaa työskentelyaluettasi ja ottaa vastaan työvuoroja myös eri toimipaikoistamme kykyjesi ja tilanteesi mukaan. Olethan vähintään 18-vuotias.

Lisätietoja kesähausta, työtehtävistä ja haun etenemisestä voit kysyä toimipaikasta, mihin hait.
Yhteystiedot löydät kohdassa http://www.eepee.fi – Palvelut
Tiedotamme haun etenemisestä sähköpostitse.

Rekrytointiprosessin etenemisessä joudumme huomioimaan mahdolliset koronan aiheuttaman epidemiatilanteen rajoitustoimet ja – muutokset.

KUULISIMME SINUSTA MIELELLÄÄN PIAN. ALOITAMME HAKEMUSTEN KÄSITTELYN PIKIMMITEN JA TEEMME VALINTOJA JO HAKUAIKANA. Hakuaika 30.05.2021 saakka. Lue lisää ja hae!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.