Tarjoilijoita (Talriikki)

Etsimme uniikkiin ravintola Talriikkiin TARJOILIJOITA vakituiseen työsuhteeseen!

Ravintola Talriikki sijaitsee Seinäjoen Original Sokos Hotel Vaakunan yhteydessä.

Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, mutta ennen kaikkea arvostamme asennetta. Suhtaudut vieraidemme emännöintiin/isännöintiin intohimoisesti ja haluat palvella vieraitamme suurella sydämellä ja hurmata heidät erinomaisella asiakaspalvelulla. Olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka innostuu uusista haasteista eikä pieni kiire sinua haittaa.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi osana työryhmäämme. Hae tästä mahdollisuus oppia, kehittyä ja laajentaa osaamistasi – lupaamme käytännönläheisen perehdytyksen tehtävään! Tässä mahdollisuus myös moniosaajaksi haluavalle – voit halutessasi tehdä useammassakin ravintolassamme työvuoroja.

Tarjoamme S-ryhmän / Eepeen erinomaiset henkilökuntaedut, jotka ovat käytössä koko kotitaloudellasi, tietyin edellytyksin. Katso henkilökunnan ostoeduistamme täältä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Meillä Eepeessä väkemme arvostaa mm. työsuhteen varmuutta, ystävällistä työilmapiiriä, koulutusmyönteisyyttä, monipuolisia työtehtäviä sekä joustavia työolosuhteita.

Lisätietoja Minnalta: ravintolapäällikkö Minna Kaski, sp. minna.kaski@sok.fi, p. 010 76 47055

Hae sivuillamme viimeistään 21.9.2022 – saatamme tehdä valintoja jo hakuaikana.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.