Staff members

The popular street food chain FAFA’s is growing rapidly all over Finland. We are opening first FAFAs restaurant in Seinäjoki in February 2019, and we are hiring! Apply at latest 6.1.2019 

Fafa’s tarjoilee rentoa Lähi-idän makuihin painottuvaa kasvis- ja liharuokaa kuten mm. pitaleivät, salaatit ja falafelit. Ravintolan ruoka-annoksissa käytetään tuoreita raaka-aineita ja palvelu on mutkattoman ystävällistä. Fafa s ravintolaketjuun kuuluu lähes 30 ravintolaa, jotka sijaitsevat yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa sekä Tallinnassa.

RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ, Fafa’s Seinäjoki & Rosso keittiö

Hae meidän tiimiin, jos hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä ja asiakaspalvelu ja myyntityö ovat sinulle sydämen asia, moniosaaminen sekä keittiöosaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme Sinulle
mahdollisuuden olla avaamassa uutta yksikköä Seinäjoelle huippu tiimin kanssa. Tarjoamme myös S-ryhmän ja Eepeen henkilöstöedut sekä monipuolisen ja haastavan työn sekä mahdollisuuden ammattitaidon ja osaamisen kehittämiseen.

Lisätiedot ja hakeminen

Hakuaika päättyy 6.1.2019. Lisätietoja voit kysyä tehtävään ja työnkuvaan liittyen ravintolapäällikkö Johanna Mäkinen johanna.makinen@sok.fi

Hae ravintolatyöntekijän paikkaa täällä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.