Resurssisuunnittelija

Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan Majoitus- ja Ravitsemistoimialan keskitetty työvuorolistasuunnittelu käynnistyy joustavasti vuoden 2020 aikana ja etsimme tehtävään resurssisuunnittelijaa.

Keskeisin työtehtäväsi käyttöönottovaiheen jälkeen on henkilöstö- ja työvuorolistasuunnittelu toimialan jokaiseen toimipaikkaan. Toimit läheisessä yhteistyössä ja vuorovaikutuksessa liiketoiminnan esimiesten ja keskijohdon kanssa sekä työparina Eepeen Liikennemyymälätoimialan resurssisuunnittelijan kanssa. Työskentelet itse lisäksi Maran toimipaikoissa erikseen sovitun työnkiertosuunnitelman mukaisesti. Työpisteesi sijaitsevat Seinäjoella.

Tehtävässä tarvitset erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Lisäksi tarvitset periksiantamatonta asennetta ja kykyä pitkäjänteiseen suunnittelutyöhön sekä analyyttistä ja loogista lähestymistapaa asioihin. Olet kiinnostunut järjestelmistä ja niiden hyödyntämisestä liiketoiminnan tukena sekä ymmärrät liiketoiminnallisia tunnuslukuja. Tehtävän onnistunut hoitaminen vaatii ymmärrystä työvuorosuunnittelua ohjaavasta säädöskentästä, tehokasta ajankäytönhallintaa sekä avointa ja ennakkoluulotonta asennetta muutoksiin.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja käytännön työjärjestelyt ja suunnitteluun käytettävä aika määritellään tapauskohtaisesti. Tässä on loistava mahdollisuus laajentaa omaa osaamista ja saada näköalapaikka työtehtävien resursointiin ja henkilöstön kehittämiseen sekä päästä vaikuttamaan keskitetyn työvuorosuunnittelun malliin.

Tarjoamme erinomaiset Eepeen / S-ryhmän henkilökuntaedut, jotka ovat käytössä koko kotitaloudellasi, tietyin edellytyksin.

Tunnistitko tästä kuvauksesta itsesi? Haluamme kuulla sinusta 19.1. mennessä. Lue lisää ja hae.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.