Ravintolatyöntekijöitä (useita paikkoja)

Haluaisitko työn, joka koostuu monipuolisista ravintolan työtehtävistä? Jos vastasit kysymykseen kyllä, työskentely Eepeen ravintoloissa Seinäjoella voisi olla juuri sinun juttusi!

Tarjoamme mm. ravintolakokin, tarjoilijan, terassityöntekijän, baarityöntekijän sekä pikaruokatyöntekijän työtä. Haemme sekä määräaikaisiin että toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin, mm pidempiin sijaisuuksiin.

Etsimme työhön reippaita tiimipelaajia, jotka innostuvat monipuolisista työtehtävistä ja saavat lisäpotkua välillä hektisistäkin tilanteista. Työ sopii sinulle, olit sitten työurasi alussa tai jo enemmän työkokemusta kerryttänyt. Tärkeintä on hyvä asenne, oma-aloitteinen ote työhön, joustavuus sekä halu tehdä työtä tiimissämme. Meillä pääset työskentelemään monipuolisessa työympäristössä ja tekemään monipuolisia työtehtäviä osaaminen ja kiinnostus huomioiden. Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää!

Meillä on innostavia työpaikkoja, missä työskentelyolosuhteet ovat toimivat ja nykyaikaiset. Saat tiimiltäsi käytännönläheisen perehdytyksen. Pääset halutessasi työskentelemään joustavasti eri toimipaikoissamme, kartuttaen kokemusta ja osaamista eri tehtävistä. Työ meillä on vuorotyötä, joka tarjoaa mahdollisuuden vaihteleviin työvuoroihin ja joustavaan arkeen. Ja Bonuksena kaiken päälle tarjoamme erinomaiset henkilökuntaedut. Eikä tässä kaikki, Eepeen/S-ryhmän henkilökuntaedut ovat käytössä koko kotitaloudellasi työsuhteesi ajan, tietyin edellytyksin. Lue lisää: Miksi S-ryhmään töihin? – S-ryhmä (s-ryhma.fi)

Mietithän, missä toimipaikassamme haluaisit työskennellä. Mikäli tulet valituksi, työsuhteen alkaessa Sinulle tarjotaan mahdollisuus laajentaa työskentelyaluettasi ja ottaa vastaan työvuoroja myös eri toimipaikoistamme kykyjesi ja tilanteesi mukaan. Olethan vähintään 18-vuotias.

Lisätietoja rekrystä, työtehtävistä ja haun etenemisestä voit kysyä toimipaikasta, mihin hait. Yhteystiedot löydät kohdassa http://www.eepee.fi – Palvelut.

Täytä hakemus täällä! Tiedotamme haun etenemisestä sähköpostitse.

Rekrytointiprosessin etenemisessä joudumme huomioimaan mahdolliset koronan aiheuttaman epidemiatilanteen rajoitustoimet ja – muutokset.

KUULISIMME SINUSTA MIELELLÄÄN PIAN. ALOITAMME HAKEMUSTEN KÄSITTELYN PIKIMMITEN JA TEEMME VALINTOJA JO HAKUAIKANA.

Hakuaika 31.7.2021 saakka

Toimipaikat:

Kauppatorin Aalto ja Karma – Tomi Ania

Wilson Pub – Ossi Kallio

Lakeus Matador Sali ja keittiö – Ossi Kallio

Amarillo – Joonas Uitto (baari&Sali)/ Sanna Ojala (keittiö)

Talriikki – Minna Kaski (baari&Sali)/Tiina Laurila (keittiö)

Rosso – Johanna Mäkinen

Fafa’s – Johanna Mäkinen

Ravintolamaailma Prisma – Vesa Yli-Mäenpää

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.