Ravintolapäällikkö

Ravintolapäällikkö Seinäjoelle – Hyllykallion Prisman Ravintolamaailmaan, tervetuloa meidän tiimiin!

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa on monitoimialainen, maakunnallinen vähittäiskaupan konserni. Toimialojamme ovat: Marketkauppa, Liikennemyymälä- ja polttonestekauppa, Matkailu- ja ravitsemiskauppa sekä Auto- ja autotarvikekauppa. Myyntimme vuonna 2019 oli yli 480 miljoonaa euroa. Eepeen palveluksessa on noin 1200 henkilöä. Eepeetä arvostetaan työnantajana mm. hyvän työilmapiirin, laadukkaan esimiestyön ja henkilökunnan kouluttamisen ansiosta.

Uudistamme ja kehitämme toimintaamme ja toimipaikkaverkostoamme jatkuvasti.

Eepee tarjoaa nykyaikaisen ja kehittyvän työympäristön ison talon etuineen.

Haemme perhevapaan sijaisuuteen Prisman Ravintolamaailmaan ravintolapäällikköä

Ravintolapäällikkönä ja myynnin johtajana vastaat Ravintolamaailman kokonaisuuden asiakaskokemuksesta, henkilöstöstä sekä tuloksellisuudesta.

Ravintolamaailmassa työskentelee noin 40 alan ammattilaista ja vastuualueella ovat liikeideat; Hesburger, Pizza Buffa, Presso sekä Spice Ice.

 

Ravintolapäällikön tehtävässä asiakaspalvelu, myyntityö sekä oman tiimin menestyminen ovat sinulle sydämen asioita. Johdat tiimiäsi edestä, omalla esimerkilläsi kannustaen – yhteinen tavoitteenne on luoda ylivertaisia asiakaskokemuksia.

Meillä on tarjota sinulle monipuolinen ja vastuullinen tehtävä, erinomainen mahdollisuus omien esimiestaitojesi kehittämiselle, unohtamatta Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan ja S-ryhmän kattavia henkilöstöetuja, jotka ovat käytössä koko kotitaloudellasi, tietyin edellytyksin.

Katso henkilökuntaeduistamme täältä:

https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta alan esimiestyöstä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyvää paineensietokykyä, organisointi- ja vuorovaikutustaitoja, positiivista asennetta tiimin johtamiseen ja liiketoiminnan ymmärrystä.

Tehtävä on kokoaikainen ja työt alkavat sopimuksen mukaan syksyn 2020 aikana. Lue lisää!

 

Lisätietoja saat toimialapäällikkö Elina Mäki-Oppaalta.

sp: elina.maki-opas@sok.fi

puh: 010 76 47101

Haku on avoinna 10.8.2020 saakka.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.