Parturi-kampaajia

Kasvu tarvitsee tekijänsä

Haemme Prisma Seinäjoen Parturi-Kampaamoon PARTURI-KAMPAAJIA

kesäsesongiksi ja kesälomasijaisuuksiin, aina syyskuun loppupuolelle saakka. Toivoisimme saavamme sinut tiimiimme jo toukokuussa hyvissä ajoin.

Voit olla alan konkari, vasta valmistunut tai jotain siltä väliltä. Odotamme sinun olevan alasta motivoitunut osaaja. Työskentelet mielelläsi ihmisten parissa ja sinulla on rohkea ote asiakaspalveluun. Olet oma-aloitteinen, tunnollinen ja joustava tiimipelaaja sekä reilu työkaveri.

Ansaintamahdollisuudet Parturi-Kampaamossamme ovat hyvät. Parturi-kampaajamme kuuluvat Kaupan alan TES:n C1-palkkaryhmään.

Palkan lisäksi pääset nauttimaan jatkuvasta kehittymisestä, hyvästä työilmapiiristä, kattavista työterveyshuoltopalveluista sekä S-ryhmän / Eepeen erinomaisista henkilökuntaeduista, jotka ovat käytössä koko kotitaloudellasi, tietyin edellytyksin. Katso eduistamme täältä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Tarjoamme myös mahdollisuuden laajentaa työnkuvaa työskentelemällä tarvittaessa samoissa tiloissa sijaitsevassa Emotionissa.

Työaikasi on 24-37,5 tuntia viikossa. Tehtävässä aloitus voidaan sopia joustavasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Anne-Mari Koivuluoma, p. 010 76 46151, sp. anne-mari.koivuluoma@sok.fi

Lähetä hakemuksesi viimeistään 3.5. Saatamme tehdä valintoja jo hakuaikana. Lue lisää ja hae!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.