Palveluvastaava Lähi-ABC

Marraskuussa 2019 avattu upouusi Lähi-ABC Kauhava hakee ABC-ravintolapuolen PALVELUVASTAAVAA

Lähi-ABC Kauhava on Eepeen 11. ABC- liikenneasema, josta löytyy 130-paikkainen kahvila-ravintola, lounasnoutopöytä, à la carte -annoksia, Hesburger drive-in-luukkuineen ja kesäterassi. Palveluihin kuuluvat myös mittarikentän palvelut laadukkaine ja edullisine bonuspolttonesteineen, sähköautojen latauspiste sekä Veikkauksen palautuspiste.

Olet oikea henkilö palveluvastaavaksi meille, jos hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä ja asiakaspalvelu sekä myyntityö ovat sinulle sydämen asioita. Vastaat vuorossasi ensiluokkaisesta, mutta rennosta asiakaspalvelusta ja myyntityöstä luotsaten omalla esimerkilläsi tiimiä kohti tavoitteita. Olet joustava, ongelmanratkaisukykyinen, reipas ja vastuuntuntoinen. Työ on vakituinen ja kokoaikainen.

Odotamme sinulta
– hyvää paineensietokykyä
– erinomaisia yhteistyötaitoja
– joustavuutta ja mahdollisuutta vuorotyöhön
– hygieniapassia
– keittiö- tai asiakaspalvelutyökokemusta tai alalle soveltuvaa koulutusta
– aikaisempi kokemus ABC:ltä tai Hesburgerista tai näiden konseptien tunteminen katsotaan eduksesi

Huolehdimme perehdytyksestäsi, joten sinulla on mahdollisuus kehittyä asiakaspalvelun ja esimiestyön ammattilaiseksi innokkaan työryhmän tuella. Bonuksena saat Eepeen / S-ryhmän erinomaiset henkilökuntaedut, jotka ovat käytössä koko kotitaloudellasi, tietyin edellytyksin.

Lue lisää ja hae

Lisätiedot ja hakeminen liikennemyymäläpäällikkö Timo Märsyläsp: timo.marsyla(at)sok.fi, puh: 010 7649 571 arkisin klo 9-16

Hakuaika päättyy 26.1.2020

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.