Palvelutorimyyjiä

SEINÄJOEN PRISMA HAKEE RUOKAPRISMAN PALVELUTORILLE

MYYJIÄ MÄÄRÄAIKAISEEN TYÖSUHTEESEEN KESÄN AJAKSI!

Kartoitamme kesän aikana työntekijätarpeemme, joten työllistymismahdollisuudet jatkoakin ajatellen ovat mahdolliset!

Oletko etsimämme henkilö?

Hymyilevä, asiantunteva ja huomioiva asiakaspalvelu Palvelutorilla on tärkeä osa asiakkaan palvelukokemusta kauppareissullaan.

Arvostamme tuoretuotetuntemusta (liha, kala, leikkeleet, valmisruoka yms.) sekä kiinnostusta ruoanlaittoon, tuotteiden esivalmisteluun ja esille laittoon. Valmis ruokamestari sinun ei tarvitse olla, sillä perehdytämme sinut Palvelutorin tuotetarjontaan.

Ennen kaikkea työ vaatii erinomaisia asiakaspalvelutaitoja sekä taitoa neuvoa asiakkaita ruoanlaitossa ja tarjota eri vaihtoehtoja.

Palvelutorin ohessa saat osallistua tarvittaessa Ruokaprisman muihinkin töihin. Tarjoamme Sinulle siis paljon monipuolista asiakaspalvelutyötä hyvän työkaveriporukan kanssa. Etsimme positiivisella asenteella varustettua tiimipelaajaa, joka on innokas oppimaan uutta.

Bonuksena tarjoamme S-ryhmän erinomaiset henkilökuntaedut, jotka ovat käytössä koko kotitaloudellasi, tietyin edellytyksin.

Katso eduista täältä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Kiinnostuitko? Lue lisää ja hae täällä!

Lisätiedot myyntipäällikkö Nora Nevalalta, p. 010 76 46061, sp. nora.nevala@sok.fi

Hae viimeistään 7.6.2020

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.