Palvelupäällikkö

ABC Ähtäri hakee palvelupäällikköä

Nyt sinulla on mahdollisuus kehittää esimiestaitojasi kokeneen esimiehen ja innokkaan työryhmän tuella.

Haemme nimittäin ABC Ähtäriin ABC-palvelupäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen, opintovapaasijaisuuteen, mikä näillä näkymin kestäisi maaliskuun 2021 loppuun ja mahdollisesti pidempäänkin. Kokoaikainen työsuhde alkaisi mielellään mahdollisimman pian, että ehtisimme perehdyttää sinut.

Työ on monipuolinen, haasteellinen ja sisältää vaihtelevia asiakaspalvelun työtehtäviä. Haluat kehittää ABC-liikennemyymälän kokonaisuutta ja tuloksellisuutta monipuolisesti, luotsaten omalla esimerkilläsi tiimiä kohti tavoitteita.  Tehtäviin kuuluu mm. liikennemyymäläpäällikön sijaisena toimiminen. Huolehdimme perehdytyksestäsi, joten kaikki tarvittava tuki on saatavilla.

Työ on ajoittain hektistä, joten paineensietokykyä tarvitaan. Ravintola- tai kahvila-alan koulutus ja/tai kokemus on iso plussa. Ennen kaikkea tarvitset kuitenkin asiakaspalveluintoa ja positiivista asennetta työhön.

Oletko hakemamme tiimipelaaja?

Kuulisimme sinusta mielellään pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn pikimmiten ja saatamme tehdä valintoja jo hakuaikana.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja liikennemyymäläpäällikkö Taru Salli
sp: taru.salli@sok.fi
p. 010 76 49521

Hakuaika 31.8.2020 saakka. Lue lisää!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.