Päällikkö (iltaravintola Karma)

SINUSTAKO YÖNVIRTUOOSI?

Iltaravintola Karman vetovastuuseen haetaan päällikköä! Hae mikäli olet yöelämän virtuoosi tai sellaiseksi haluava!

Legendaarinen iltaravintola Karma on vaikuttanut Seinäjoen yöelämässä jo yli 15 vuoden ajan. Ravintola Karma on Original Sokos Hotel Vaakunan yhteydessä ja kaupungin tapahtumien keskipisteessä.

Tämä on loistava mahdollisuus siirtyä urallasi vastuullisempiin tehtäviin, työpaikka on kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva ja aloitus sopimuksen mukaan. Iltaravintolan vetovastuun lisäksi pääset osaksi toimialan esimiestiimiä suunnittelemaan ja kehittämään toimintaamme sekä tuomaan oman originellin persoonasi peliin. Mikäli haluat luoda vieraille elämyksiä, pidät esiintymisestä ja henkilöstön luotsaaminen valmentavalla otteella ovat sinulle merkityksellisiä asioita, laita hakemus tulemaan!

Johtaminen on tiimityötä, joten odotamme vahvojen sosiaalisten taitojen lisäksi sinun nauttivan vastuun ottamisesta ja antamisesta.

Tarjoamme sinulle parhaat yöelämän osaajat työkavereiksi ja vahvan tuen sekä kattavan perehdytyksen vastuulliseen tehtävään. Lisäksi tarjoamme Eepeen ja S-Ryhmän henkilöstöedut sekä hienon mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen. Katso eduista täältä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Meillä Eepeessä väkemme arvostaa mm. työsuhteen varmuutta, ystävällistä työilmapiiriä, koulutusmyönteisyyttä, monipuolisia työtehtäviä sekä joustavia työolosuhteita.

Heräsikö kiinnostus? Jätä hakemus sivuillamme!

Annan mielelläni lisätietoja; Elina Mäki-Opas, toimialapäällikkö, p. 010 7647101 tai sp. elina.maki-opas@sok.fi

Haku avoinna 12.1.2022 saakka – saatamme tehdä valintoja jo hakuaikana.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.