Myyntineuvottelija, Original Sokos Hotel Lakeus Seinäjoki

SEINÄJOKI
HAEMME myyntipalveluumme osa-aikaiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen
MYYNTINEUVOTTELIJAA!

Työsuhde alkaa elokuussa 2021 ja kestää 31.1.2022 saakka.

Original Sokos Hotel Lakeudessa sijaitsevassa myyntipalvelussa myymme tiloja ja palveluita asiakkaille Seinäjoen Sokos hotelleihin, Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan ravintoloihin sekä ABC-liikennemyymälöihin.

Myyntineuvottelijan työssä palvelet asiakkaita puhelimitse ja sähköpostitse. Odotamme sinulta suurta intoa myyntityötä kohtaan sekä kiinnostusta asiakkaan palvelemiseen parhaalla mahdollisella tavalla. Olet valmis laittamaan persoonasi peliin ja kehittämään asiakaspalvelua omalla esimerkilläsi. Olet tiimipelaaja ja viihdyt kiireisessä työympäristössä. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta kokousmyynnissä, Opera-hotellijärjestelmän tuntemusta, reipasta otetta työntekoon ja asiakaskohtaamisiin, yhteistyötaitoja sekä halua kehittää ja kehittyä.

Vastineeksi tarjoamme sinulle mahtavat työkaverit, mahdollisuuden kehittyä Etelä-Pohjanmaan suurimmassa palvelualojen yksityisessä yrityksessä sekä ison talon mittavat henkilökuntaedut. Henkilökuntaedut ovat käytössä koko kotitaloudellasi työsuhteesi ajan, tietyin edellytyksin. https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Lisätietoja Merjalta,
hotellipäällikkö Merja Kivioja
puh. 010 76 48104
sp. merja.kivioja@sok.fi

Hae työpaikkaa täältä

Hakuaika päättyy 16.8.2021.

Vastaanottotyöntekijä (mara työntekijät)
Määräaikainen
Osa-aikainen

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Seinäjoki

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.