Myyntineuvottelija

Haemme myyntipalveluumme määräaikaiseen työsuhteeseen MYYNTINEUVOTTELIJAA

Original Sokos Hotel Lakeudessa sijaitsevassa myyntipalvelussa myymme tiloja ja palveluita asiakkaille Seinäjoen Sokos hotelleihin, Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan ravintoloihin sekä ABC-liikennemyymälöihin.

Myyntineuvottelijan työssä palvelet asiakkaita puhelimitse ja sähköpostitse. Odotamme sinulta suurta intoa myyntityötä kohtaan sekä kiinnostusta asiakkaan palvelemiseen parhaalla mahdollisella tavalla. Olet valmis laittamaan persoonasi peliin ja kehittämään asiakaspalvelua omalla esimerkilläsi. Olet tiimipelaaja ja viihdyt kiireisessä työympäristössä. Arvostamme aiempaa työkokemusta hotellissa, Opera-hotellijärjestelmän ja Hessu-tilavarausjärjestelmän tuntemusta, reipasta otetta työntekoon ja asiakaskohtaamisiin, yhteistyötaitoja sekä halua kehittää ja kehittyä.

Vastineeksi tarjoamme sinulle mahtavat työkaverit, mahdollisuuden kehittyä yhdessä Etelä-Pohjanmaan suurimmista yksityisistä työnantajista sekä ison talon mittavat henkilöstöedut. https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Työ on kokoaikainen ja alkaa elokuun alussa ja on määräaikainen 31.8.2023 saakka.

Hakuaika: 10.7.2022 saakka. Jätä hakemus sivuillamme!

Lisätietoja:
Hotellipäällikkö Merja Kivioja
puh. 010 76 48104
email. merja.kivioja@sok.fi

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.