Myyjiä Seinäjoen Prisman kassaosastolle

SEINÄJOELLA SIJAITSEVA HYLLYKALLION PRISMA HAKEE KASSATIIMIIN TYÖNTEKIJÖITÄ VAKITUISIIN TYÖSUHTEISIIN

HAEMME MYÖS ILTA- JA VIIKONLOPPUTYÖNTEKIJÖITÄ – TÄMÄ TYÖ SOPII MAINIOSTI ESIM. OPINTOJEN OHESSA TYÖSKENTELEVÄLLE. SAAMME SOVITTUA TYÖVUOROT SITEN, ETTÄ TYÖSKENTELYSI OPINTOJEN OHESSA ONNISTUU.

Hyvä, hymyilevä ja huomioiva asiakaspalvelija kassatoiminnoissa kruunaa asiakkaan palvelukokemuksen. Seinäjoen Prismassa on mahdollisuus tehdä työvuoroja myös muilla osastoilla, mm. Ruoka-Prismassa, Rauta-Prismassa ja vaikkapa Kauppakassissa, PRISMA HYLLYKALLIO – Kauppakassi on kiireisen arjen pelastus – Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa (eepee.fi)

Kassalla työskentely vaatii tarkkuutta, järjestelmällisyyttä sekä ennen kaikkea hyviä asiakaspalvelutaitoja. Tarjoamme Sinulle paljon monipuolista asiakaspalvelutyötä hyvän työkaveriporukan kanssa. Etsimme positiivisella asenteella varustettua tiimipelaajaa, joka on innokas oppimaan uutta. Perehdytämme ja opastamme Sinut myyjän perustöihin ja talon tavoille. Kokemattomuus järjestelmiin, ohjelmiin ja eri kassatoimintoihin ei ole este hakea, sillä huolehdimme käytännönläheisestä perehdytyksestä.

Bonuksena saat Eepeen/S-ryhmän erinomaiset henkilökuntaedut, jotka ovat työsuhteesi ajan käytössä koko kotitaloudellasi, tietyin edellytyksin. Katso ostoeduistamme: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Lisätietoja Marikalta, kassapäällikkö Marika Suolahti, p. 010 76 46011 sp. marika.suolahti@sok.fi

Kuulisimme sinusta mielellään pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn pikimmiten ja saatamme tehdä valintoja jo hakuaikana.

Hakuaika päättyy viimeistään 31.8.2022. Hakemukseen pääset tästä.

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Seinäjoki

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.