Myyjiä (S-market Simuna)

Tervetuloa Seinäjoen Simunan kaupunginosaan valmistuvan upouuden S-marketin tiimiin!

Nyt on loistava tilaisuus päästä mukaan uuden S-marketin laadukkaan ja erinomaiseen asiakaspalveluun painottuvan toiminnan luomiseen. Haemme hienoon uuteen S-marketiimme henkilökuntaa. S-market Simunan ovet avautuvat joulukauppaan 2022.

Meillä on tarjolla sekä vakituisia että määräaikaisia työsuhteita.

Meillä pääset vahvistamaan asiakaspalvelutaitojasi ja opit laajasti, mistä osa-alueista päivittäistavarakaupan arki muodostuu. Tarjoamme myös S-ryhmän / Eepeen erinomaiset henkilökuntaedut, jotka ovat käytössä koko kotitaloudellasi, tietyin edellytyksin. Katso henkilökunnan ostoeduistamme täältä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Arvostamme asiakaspalvelun ja kaupan alan asiantuntemusta ja työedellä -asennetta. Marketkaupan myyjän työkalut ja perustoiminnot olisi hyvä olla hallussa. Kokemattomuus järjestelmiin, ohjelmiin, eri toimintoihin tai tuoteryhmiin ei kuitenkaan ole este hakea, sillä huolehdimme käytännönläheisestä perehdytyksestä.

Sinulla on mahdollisuus vastaanottaa työvuoroja Eepeen muistakin työyksiköistä. Seinäjoella ja lähialueella meillä on kattava palveluverkosto. Meillä on hyvät mahdollisuudet työskennellä useassakin toimipaikassa, eri S-marketeissamme ja voit halutessasi perehtyä myös ABC-töihin.

Meillä Eepeessä väkemme arvostaa mm. työsuhteen varmuutta, ystävällistä työilmapiiriä, koulutusmyönteisyyttä, monipuolisia työtehtäviä sekä joustavia työolosuhteita.

Toivoisimme, että saisimme sinut joukkoihimme marraskuun 2022 alkupuolella.

Lisätietoja saat Aatulta ja Mikaelilta: marketpäällikkö Aatu Hautamäki, p. 010 76 46911, sp. aatu.hautamaki@sok.fi ja ryhmäpäällikkö Mikael Luotola, p. 010 76 46316, sp. mikael.luotola@sok.fi

Hae sivujemme kautta viimeistään 19.9.2022 – saatamme tehdä valintoja jo hakuaikana.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.