Myyjiä Ruoka-Prismaan & Kauppakassiin (3)

Prisma Seinäjoen (Prisma Hyllykallio) Kauppakassi toimii hypermarket Prisman Ruoka-Prisman yhteydessä. Kauppakassi on ruoan verkkokauppa, joka säästää asiakkaan aikaa ja vaivaa. Kauppakassin asiakaspalvelijat keräävät ostokset asiakkaan puolesta, ja ostokset voi noutaa suoraan Prisman Kauppakassista tai Seinäjoen S-marketeista Joupista ja Alakylästä tai ne toimitetaan asiakkaalle kotiin. Prisma Kauppakassista löytää koko Prisman ruokavalikoiman edullisilla prismahinnoilla.

Nyt haemme lisävahvistusta joukkoihimme sekä Ruoka-Prismaan että Kauppakassiin

Kauppakassi toimii läheisessä yhteydessä Ruoka-Prisman kanssa. Monipuoliseen tehtävänkuvaan kuuluu työskentelyä sekä Ruoka-Prismassa että Kauppakassissa.

Tehtävät ovat vakituisia ja työt alkavat tammikuun 2022 alkupuolella.

Odotamme, että marketkaupan yleiset työkalut ja toiminnot olisivat sinulla hallussa. Kokemattomuus järjestelmiin, ohjelmiin tai tuoteryhmiin ei kuitenkaan ole este hakea, sillä tiimimme huolehtii käytännönläheisestä perehdytyksestä.

Tarjoamme sinulle paljon monipuolista asiakaspalvelutyötä Ruoka-Prisman ja Kauppakassin vaihtelevissa työtehtävissä. Tehtävän myötä pääset osaksi iloista työkaveriporukkaa, joka mielellään perehdyttää ja tutustuttaa sinut eri tuoteryhmien töihin ja talon tavoille. Meillä on tarjota hyvät ja modernit työskentelyolosuhteet ja työkalut markettyöhön.

Lisäksi tarjoamme S-ryhmän/Eepeen erinomaiset henkilökuntaedut, jotka ovat käytössä myös koko kotitaloudellasi, tietyin edellytyksin. Katso lisää eduista https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Hae viimeistään 12.12.2021. Toimithan nopeasti – saatamme tehdä valintoja jo hakuaikana. Lue lisää ja jätä hakemus täällä!

Lisätietoja Noralta:

myyntipäällikkö Nora Nevala, sp. nora.nevala@sok.fi p. 010 76 46061

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.