Myyjiä Prisman kauppakassiin

Prisma Seinäjoen ruoan verkkopalvelun noutopisteen rakentaminen on käynnistynyt Prisman Seinäjoen puoleiseen päätyyn. Prisma Kauppakassi -niminen ruoan verkkokauppapalvelu avataan ennen kesää.  Kauppakassille rakennetaan toimivat ja asiakaslähtöiset tilat ja näin turvataan asioinnin helppous ja varaudutaan palvelun hyvään läpäisykykyyn.

Prisma Kauppakassi on ruoan verkkokauppa, joka säästää asiakkaan aikaa ja vaivaa. Kauppakassin asiakaspalvelijat keräävät ostokset asiakkaan puolesta, ja ostokset voi noutaa tai ne toimitetaan asiakkaalle kotiin. Prisma Kauppakassista löytää koko Prisman ruokavalikoiman edullisilla Prismahinnoilla.

Haemme myyjiä Kauppakassin tilausten keräilyyn ja hallinnointiin. Tehtävä tarjoaa uuden ja hienon mahdollisuuden päästä rakentamaan ja kehittämään ruokaupan uutta toimintatapaa hienossa tiimissä.

Tehtävät ovat osaksi kokoaikaisia ja osaksi osa-aikaisia.

Odotamme, että marketkaupan yleiset työkalut ja toiminnot olisivat sinulla hallussa. Kokemattomuus järjestelmiin, ohjelmiin tai tuoteryhmiin ei kuitenkaan ole este hakea, sillä tiimimme huolehtii käytännönläheisestä perehdytyksestä.

Tarjoamme sinulle paljon monipuolista asiakaspalvelutyötä Kauppakassin vaihtelevissa työtehtävissä. Tehtävän myöstä pääset osaksi iloista työkaveriporukkaa, joka mielellään perehdyttää ja tutustuttaa sinut eri tuoteryhmien töihin ja talon tavoille. Lisäksi tarjoamme S-ryhmän/Eepeen erinomaiset henkilökuntaedut, jotka ovat käytössä myös koko kotitaloudellasi, tietyin edellytyksin. Katso lisää eduista https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan          

Haku on voimassa 31.1.2020 saakka. Lue lisää ja hae.

Lisätietoja antaa ryhmäpäällikkö Jussi Järvinen puh. 010 76 46309, arkisin klo 8-16             

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.