Myyjiä (3)

Haemme Lapualle myyjiä Saleen ja S-marketiin

Haemme Saleen myyjää vakituiseen työsuhteeseen sekä myyjää määräaikaiseen työsuhteeseen maaliskuun 2022 loppuun saakka. Lisäksi haemme S-marketiin määräaikaista myyjää marraskuun 2022 loppupuolelle saakka.

Tarjoamme monipuolista asiakaspalvelutyötä sekä Salessa että S-marketissa, innostavan työkaveriporukan kanssa. Pääset tutustumaan ja oppimaan sekä Salen että S-marketin työtehtäviin. Meillä pääset vahvistamaan asiakaspalvelutaitojasi ja opit laajasti, mistä osa-alueista päivittäistavarakaupan arki muodostuu. Tarjoamme myös S-ryhmän / Eepeen erinomaiset henkilökuntaedut, jotka ovat käytössä koko kotitaloudellasi, tietyin edellytyksin. Katso henkilökuntaeduista täältä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Arvostamme asiakaspalvelun ja kaupan alan asiantuntemusta ja työedellä -asennetta. Marketkaupan myyjän työkalut ja toiminnot olisi hyvä olla hallussa. Kokemattomuus järjestelmiin, ohjelmiin, eri toimintoihin tai tuoteryhmiin ei kuitenkaan ole este hakea, sillä huolehdimme käytännönläheisestä perehdytyksestä.

Sinulla on myös mahdollisuus vastaanottaa lisätyötä Eepeen muista työyksiköistä. Meillä Eepeessä väkemme arvostaa mm. työsuhteen varmuutta, ystävällistä työilmapiiriä, koulutusmyönteisyyttä, monipuolisia työtehtäviä sekä joustavia työolosuhteita.

Lue lisää ja täytä hakemus sivuillamme!

Lisätietoja Nikolta ja Marikalta:

Sale Lapua, myymäläpäällikkö Niko Kinnunen, p. 010 76 48831

S-market Lapua, marketpäällikkö Marika Lintula, p. 010 76 46631

sp. etunimi.sukunimi@sok.fi

Hakuaika päättyy viimeistään 10.10.2021 tai sopivien ehdokkaiden löytyessä – saatamme tehdä valintoja jo hakuaikana.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.