Myyjä

Sopiiko tämänhetkiseen elämäntilanteeseesi parhaiten joustava vuorotyö, joka antaa mahdollisuuden vaihtelevan arkesi etukäteissuunnitteluun ja sujuvaan pyörittämiseen?

S-market Kivistö hakee MYYJÄÄ

S-market Kivistö hakee vahvistusta tiimiinsä. Haemme myyjän määräaikaiseen osa-aikaiseen (30 t/vko) työsuhteeseen. Määräaikaisuus on 08/2020 asti. Työt alkavat touko-kesäkuussa.

Tarjoamme sinulle monipuolista asiakaspalvelutyötä innostavan työkaveriporukan kanssa. Käytössämme ovat työvuorotoiveet sekä ennakoiva työvuorosuunnittelu, jotka mahdollistavat oman arkesi etukäteissuunnittelun hyvissä ajoin. Meillä kehityt asiakaspalvelun huippuosaajaksi ja opit laajasti, mistä osa-alueista päivittäistavarakaupan arki muodostuu.

Arvostamme asiantuntemusta ja työedellä-asennetta. Marketkaupan myyjän työkalut ja toiminnot olisi hyvä olla hallussa. Kokemattomuus järjestelmiin, ohjelmiin, eri toimintoihin tai tuoteryhmiin ei kuitenkaan ole este hakea, sillä huolehdimme käytännönläheisestä perehdytyksestä.

Sinulla on myös mahdollisuus vastaanottaa lisätyötä Eepeen muista työyksiköistä.

Lisätietoja : marketpäällikkö Teea Takala, puh. 010 76 46511 arkisin klo 9 – 12, sp. teea.takala@sok.fi

Hae linkillä:
Kaikki hakemukset tehtävä webissä osoitteessa:
www.eepee.fi – avoimet työpaikat – Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
https://www.s-rekry.fi/sintra/#/job/14891?portal=internet&source=app

Hakuaika 7.4.2019 saakka

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.