Myyjä (S-market Ylistaro)

Komialle kirkolle Ylistaroon, S-marketiin haemme MYYJÄÄ

Myyjämme siirtyy tekemään työpestin toisessa S-marketissamme. Hänen tilalleen etsimme määräajaksi myyjää. Tule tekemään ainakin näin alkujaan määräaikainen työpesti Ylistaroon, lokakuun loppupuolelta kesäkuun 2023 loppuun. Tutkailemme jatkotyömahdollisuudet.

Sinulla on myös mahdollisuus vastaanottaa työtarjouksia Eepeen muista työyksiköistä. Ylistarohan on Seinäjoen kupeessa. Seinäjoella ja lähialueella meillä on kattava palveluverkosto. Meillä on hyvät mahdollisuudet työskennellä useassakin toimipaikassa, ja tähän kannustamme. Saat ison joukon mukavia työkavereita, asiakkaita ja vahvistat ammattitaitoasi.

Meillä pääset vahvistamaan asiakaspalvelutaitojasi ja opit laajasti, mistä osa-alueista päivittäistavarakaupan arki muodostuu. Tarjoamme myös S-ryhmän / Eepeen erinomaiset henkilökuntaedut, jotka ovat käytössä koko kotitaloudellasi, tietyin edellytyksin. Katso henkilökunnan ostoeduista täältä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Arvostamme asiakaspalvelun ja kaupan alan asiantuntemusta ja työedellä -asennetta. Marketkaupan myyjän työkalut ja toiminnot olisi hyvä olla hallussa. Kokemattomuus järjestelmiin, ohjelmiin, eri toimintoihin tai tuoteryhmiin ei kuitenkaan ole este hakea, sillä huolehdimme käytännönläheisestä perehdytyksestä.

Meillä Eepeessä väkemme arvostaa mm. työsuhteen varmuutta, ystävällistä työilmapiiriä, koulutusmyönteisyyttä, monipuolisia työtehtäviä sekä joustavia työolosuhteita.

Lisätietoja Soilelta: marketpäällikkö Soile Hannu, p. 010 76 46871, ma-pe klo 9–14, sp. soile.hannu@sok.fi

Jätä hakemus sivuillamme. Hakuaika päättyy viimeistään 7.10.2022 tai sopivan ehdokkaan löytyessä – saatamme tehdä valintoja jo hakuaikana.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.