Myyjä (S-market Tanelinranta)

S-market Tanelinranta hakee MYYJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen!

Haluatko olla osana huipputiimiä ja tehdä töitä asiakaspalvelun parissa? Heittäydy eepeeläiseksi ja hae meille töihin! Etsimme joukkoomme vakituista ja osa-aikaista myyjää vahvistamaan tiimiämme.

Meillä pääset vahvistamaan asiakaspalvelutaitojasi ja opit laajasti, mistä osa-alueista päivittäistavarakaupan arki muodostuu. Tarjoamme myös S-ryhmän / Eepeen erinomaiset henkilökuntaedut, jotka ovat käytössä koko kotitaloudellasi, tietyin edellytyksin. Katso henkilökuntaeduista täältä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Arvostamme asiakaspalvelun ja kaupan alan asiantuntemusta ja työedellä-asennetta. Marketkaupan myyjän työkalut ja toiminnot olisi hyvä olla hallussa. Kokemattomuus järjestelmiin, ohjelmiin, eri toimintoihin tai tuoteryhmiin ei kuitenkaan ole este hakea, sillä huolehdimme käytännönläheisestä perehdytyksestä.

Sinulla on myös mahdollisuus vastaanottaa lisätyötä Eepeen muista työyksiköistä.

Meillä Eepeessä väkemme arvostaa mm. työsuhteen varmuutta, ystävällistä työilmapiiriä, koulutusmyönteisyyttä, monipuolisia työtehtäviä sekä joustavia työolosuhteita.

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Työaika: Osa-aikainen, 25h/vko

Haku päättyy: 14.2.2023

Lisätietoja Tanjalta arkisin klo 9-14:

marketpäällikkö Tanja Salonsaari, sp. tanja.salonsaari@sok.fi, p. 010 76 46771

Työt alkaa sopimuksen mukaan – hae nopeasti, saatamme tehdä valintoja jo hakuaikana!

Jätä hakemus sivuillamme!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.