Myyjä (S-market Kivistö)

S-market Kivistöön Seinäjoelle etsimme MYYJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen

Tarjoamme sinulle monipuolista asiakaspalvelutyötä hienossa ja asiakkaiden kehumassa S-marketissamme, innostavan työkaveriporukan kanssa. Meillä kehityt asiakaspalvelun huippuosaajaksi ja opit laajasti, mistä osa-alueista päivittäistavarakaupan arki muodostuu.

Bonuksena saat vielä Eepeen/S-ryhmän erinomaiset henkilökuntaedut, mitkä ovat käytössä koko kotitaloudellasi, tietyin edellytyksin. https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Arvostamme asiantuntemusta ja työedellä -asennetta. Marketkaupan myyjän työkalut, toiminnot ja tuoteryhmähallinta olisi hyvä olla hallussa. Kokemattomuus järjestelmiin, ohjelmiin, eri toimintoihin tai tuoteryhmiin ei kuitenkaan ole este hakea, sillä huolehdimme käytännönläheisestä perehdytyksestä.

S-market Kivistö on Seinäjoella ja maakunnassa ensimmäinen ruokakauppa, joka tarjoaa kauppapalveluita asiakkailleen 24/7 -aukiololla. Työvuoromme sijoittuvat eri aukioloaikoihin, joten edellytämme valmiutta työskennellä  myös öisin.

Hakuaika päättyy viimeistään 21.11.2021 tai sopivan ehdokkaan löytyessä – saatamme tehdä valintoja jo hakuaikana.

Lisätiedot ja hakeminen:

Marketpäällikkö Elina Jaakkola, puh. 010 76 46511, arkisin klo 12-16, sp. elina.jaakkola@sok.fi

Jätä hakemus täällä!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.