Myyjä Prisman Kauppakassiin

Prisma Seinäjoen Kauppakassi on ruoan verkkokauppa, joka säästää asiakkaan aikaa ja vaivaa. Kauppakassin asiakaspalvelijat keräävät ostokset asiakkaan puolesta, ja ostokset voi noutaa suoraan Prisman Kauppakassista tai Seinäjoen S-marketeista Joupista ja Alakylästä tai ne toimitetaan asiakkaalle kotiin. Prisma Kauppakassista löytää koko Prisman ruokavalikoiman edullisilla Prismahinnoilla.

Haemme Prisman Kauppakassiin myyjää tilausten keräilyyn ja hallinnointiin.

Kauppakassi toimii läheisessä yhteydessä Ruoka-Prisman kanssa, ja monipuoliseen tehtävänkuvaan kuuluu myös työskentelyä Ruoka-Prismassa.

Tehtävä on vakituinen.

Odotamme, että marketkaupan yleiset työkalut ja toiminnot olisivat sinulla hallussa. Kokemattomuus järjestelmiin, ohjelmiin tai tuoteryhmiin ei kuitenkaan ole este hakea, sillä tiimimme huolehtii käytännönläheisestä perehdytyksestä.

Tarjoamme sinulle paljon monipuolista asiakaspalvelutyötä Kauppakassin vaihtelevissa työtehtävissä. Tehtävän myötä pääset osaksi iloista työkaveriporukkaa, joka mielellään perehdyttää ja tutustuttaa sinut eri tuoteryhmien töihin ja talon tavoille.

Lisäksi tarjoamme S-ryhmän/Eepeen erinomaiset henkilökuntaedut, jotka ovat käytössä myös koko kotitaloudellasi, tietyin edellytyksin.

Katso lisää eduista https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan          

Hae viimeistään 6.6.2021. Toimithan nopeasti – saatamme tehdä valintoja jo hakuaikana.

Lisätietoja Noralta,

myyntipäällikkö Nora Nevala, sp. nora.nevala@sok.fi, p. 010 76 46061

Lue lisää!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.