Myyjä (Pajuluoman S-market)

Pajuluoman S-marketiin Seinäjoelle haemme MYYJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen

Tarjoamme monipuolista asiakaspalvelutyötä hienossa S-marketissamme, innostavan työkaveriporukan kanssa.

Meillä Pajuluoman S-marketissa on mukavat työkaverit ja tekemisen meininki.

Meillä pääset vahvistamaan asiakaspalvelutaitojasi ja opit laajasti, mistä osa-alueista päivittäistavarakaupan arki muodostuu. Tarjoamme myös S-ryhmän / Eepeen erinomaiset henkilökuntaedut, jotka ovat käytössä koko kotitaloudellasi, tietyin edellytyksin. Katso henkilökunnan ostoeduista täältä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Arvostamme asiakaspalvelun ja kaupan alan asiantuntemusta ja työedellä -asennetta. Marketkaupan myyjän työkalut ja toiminnot olisi hyvä olla hallussa. Kokemattomuus järjestelmiin, ohjelmiin, eri toimintoihin tai tuoteryhmiin ei kuitenkaan ole este hakea, sillä huolehdimme käytännönläheisestä perehdytyksestä.

Sinulla on myös mahdollisuus vastaanottaa työtarjouksia Eepeen muista työyksiköistä. Seinäjoella ja lähialueella meillä on kattava palveluverkosto. Meillä on hyvät mahdollisuudet työskennellä useassakin toimipaikassa, ja tähän kannustamme. Saat ison joukon mukavia työkavereita, asiakkaita ja vahvistat ammattitaitoasi.

Meillä Eepeessä väkemme arvostaa mm. työsuhteen varmuutta, ystävällistä työilmapiiriä, koulutusmyönteisyyttä, monipuolisia työtehtäviä sekä joustavia työolosuhteita.

Lisätietoja Saanalta; marketpäällikkö Saana Luotola, p. 010 76 46971, sp. saana.luotola@sok.fi

Hakuaika päättyy viimeistään 15.1.2023 tai sopivan ehdokkaan löytyessä – saatamme tehdä valintoja jo hakuaikana. Jätä hakemus sivuillamme!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.