Myyjä

S-market Koskenkorva, Ilmajoen kupeessa ja suht lähellä Seinäjokeakin etsii MYYJÄÄ VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN!

Tarjoamme asiakaspalvelutyötä hienossa S-marketissamme, innostavan ja mukavan työporukan kanssa. Meillä pääset vahvistamaan asiakaspalvelutaitojasi ja opit laajasti, mistä osa-alueista päivittäistavarakaupan arki muodostuu. Tarjoamme myös S-ryhmän / Eepeen erinomaiset henkilökuntaedut, jotka ovat käytössä koko kotitaloudellasi, tietyin edellytyksin.

Katso henkilökuntaeduista täältä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Arvostamme asiakaspalvelun ja kaupan alan asiantuntemusta ja työedellä -asennetta. Marketkaupan myyjän työkalut ja toiminnot olisi hyvä olla hallussa. Kokemattomuus järjestelmiin, ohjelmiin, eri toimintoihin tai tuoteryhmiin ei kuitenkaan ole este hakea, sillä huolehdimme käytännönläheisestä perehdytyksestä. Sinulla on myös mahdollisuus vastaanottaa lisätyötä Eepeen muista työyksiköistä. Meillä on Koskenkorvan lähialueella kattava toimipaikkaverkosto. Meillä Eepeessä väkemme arvostaa mm. työsuhteen varmuutta, ystävällistä työilmapiiriä, koulutusmyönteisyyttä, monipuolisia työtehtäviä sekä joustavia työolosuhteita.

 Lisätietoja Johannalta, marketpäällikkö Johanna Elmeranta, sp. johanna.elmeranta@sok.fi,  p. 010 76 46551, ma-pe klo 9–14.

Lisätietoja hakemuksesta ja linkki hakemukseen.

Hakuaika 20.7.2022 saakka – saatamme tehdä valintoja jo hakuaikana.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.