Myyjä

Pohjanmaan Portti, tuulimyllyjen Jalasjärvi…

Oletko sinä etsimämme ammattitaitoinen, asiakaspalvelutyöstä tykkäävä henkilö, joka haluaa työskennellä uudistetussa S-marketissamme, hyvän työporukan kanssa?

S-market Jalasjärvelle haemme MYYJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen

Tarjoamme monipuolista asiakaspalvelutyötä hienossa, juuri nyt täysin uudistuvassa S-marketissamme, innostavan työkaveriporukan kanssa.

Käytössämme ovat työvuorotoiveet sekä ennakoiva työvuorosuunnittelu, jotka mahdollistavat oman arkesi etukäteissuunnittelun hyvissä ajoin. Meillä pääset vahvistamaan asiakaspalvelutaitojasi ja opit laajasti, mistä osa-alueista päivittäistavarakaupan arki muodostuu. Tarjoamme S-ryhmän / Eepeen erinomaiset henkilökuntaedut, jotka ovat käytössä koko kotitaloudellasi, tietyin edellytyksin.

Katso henkilökuntaeduistamme täältä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Arvostamme asiakaspalvelun ja kaupan alan asiantuntemusta ja työ-edellä-asennetta. Marketkaupan myyjän työkalut ja toiminnot olisi hyvä olla hallussa. Kokemattomuus järjestelmiin, ohjelmiin, eri toimintoihin tai tuoteryhmiin ei kuitenkaan ole este hakea, sillä huolehdimme käytännönläheisestä perehdytyksestä.

Sinulla on myös mahdollisuus vastaanottaa lisätyötä Eepeen muista työyksiköistä.

Meillä Eepeessä väkemme arvostaa mm. työsuhteen varmuutta, ystävällistä työilmapiiriä, koulutusmyönteisyyttä, monipuolisia työtehtäviä sekä joustavia työolosuhteita.

Toivomme saavamme sinut tiimiimme ensi vuoden tammi-helmikuun vaihteessa tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja:

Marketpäällikkö Anne Himanka

p. 010 76 46451

sp. anne.himanka@sok.fi

Hakuaika päättyy viimeistään 16.11.2020 tai sopivan ehdokkaan löytyessä – saatamme tehdä valintoja jo hakuaikana. Lue lisää ja hae! 

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.