Liikennemyymälätyöntekijöitä (ABC Seinäjoki)

ABC Seinäjoelle haemme Liikennemyymälätyöntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen

Haemme myös ilta- ja viikonlopputyöntekijöitä.

Tarjoamme todella monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä, koostuen ABC-salin, -keittiön, Hesburgerin ja Sale-myymälän työtehtävistä. Meillä pääset kehittymään ABC-moniosaajaksi.

Arvostamme erityisesti asiakaspalvelun osaamista ja kokemusta. Osaamiset keittiö- / sali- / pikaruoka- ja/tai marketpuolelta katsomme eduksi. Kokemattomuus eri palvelutarjontamme osa-alueista ei kuitenkaan ole este hakea, sillä huolehdimme käytännönläheisestä perehdytyksestäsi.

Sinulla on mahdollisuus kehittyä monipuolisen ABC-työn ja asiakaspalvelun ammattilaiseksi innokkaan työryhmämme tuella. Bonuksena saat Eepeen / S-ryhmän erinomaiset henkilökuntaedut, jotka ovat käytössä koko kotitaloudellasi, tietyin edellytyksin. Katso eduista: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Sinulla on myös mahdollisuus vastaanottaa lisätyötä Eepeen muista työyksiköistä.

Toivomme saavamme sinut joukkoihimme mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja Katilta:

liikennemyymäläpäällikkö Kati Lehtimaa, sp. kati.lehtimaa@sok.fi

Hakuaika päättyy viimeistään 15.10.2021 tai sopivan ehdokkaan löytyessä – saatamme tehdä valintoja jo hakuaikana. Hae täällä!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.