Liikennemyymälätyöntekijöitä

ABC Kauhavalle haemme

liikennemyymälätyöntekijöitä

keittiölle ja asiakaspalveluun vakituisiin työsuhteisiin

Työ sopii arjen vaihtelevuudesta ja iloisesta työympäristöstä nauttivalle henkilölle.

Arvostamme jos sinulla on keittiöalan, salipuolen ja/tai pikaruokaravintolan osaamista ja kokemusta. Hae meille – me opetamme sinut asiakaspalvelun ammattilaiseksi. Aikaisempaa kokemusta tai koulutusta alalta ei välttämättä tarvita!

Paineensietokyky on hyvä ominaisuus, jota kiireen keskellä tässä työssä tarvitaan. Asenne on kuitenkin tärkein! Jos koet että tämä on sinun juttusi, hae osaksi tiimiämme.

Olet oikea henkilö, jos hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä ja asiakaspalvelu sekä myyntityö ovat sinulle sydämen asioita.

Huolehdimme perehdytyksestäsi, joten sinulla on mahdollisuus kehittyä asiakaspalvelun ammattilaiseksi innokkaan ja tsemppaavan työryhmän tuella. Bonuksena saat Eepeen erinomaiset henkilökuntaedut. Eikä siinä kaikki, Eepeen/S-ryhmän henkilökuntaedut ovat käytössä koko kotitaloudellasi, tietyin ehdoin. Lisätietoa eduista: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Toivomme, että saisimme sinut joukkoihimme mahdollisimman pian!

HUOM! Toimithan nopeasti, sillä saatamme tehdä valintoja jo hakuaikana.

Lisätietoja Timolta: liikennemyymäläpäällikkö Timo Märsylä, p. 010 76 49571 arkisin klo 8–15, sp. timo.marsyla@sok.fi

Hakuaika päättyy viimeistään 14.11.2021 tai sopivan ehdokkaan löytyessä – saatamme tehdä valintoja jo hakuaikana. Jätä hakemus täällä!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.