Liikennemyymälätyöntekijöitä (4)

Etsitkö työtehtävää, jossa asiakkaat ja ihmiskohtaamiset ovat työsi keskiössä?

ABC Kauhava hakee liikennemyymälätyöntekijöitä.

Etsimme keittiöpuolen osaajia ABC-kokeiksi, Hesburgeriin sekä salipuolen osaajia. Meillä on monipuolisia työtehtäviä tarjolla.

Työsuhteet ovat vakituisia ja työ on vuorotyötä, joten työ sopii arjen vaihtelevuudesta nauttivalle henkilölle. Meillä voit halutessasi työskennellä myös muissa lähiseudun toimipaikoissamme, mm. ABC Lapualla ja ABC Alajärvellä.

Arvostamme jos sinulla on keittiöalan, salipuolen ja/tai pikaruokaravintolan osaamista ja kokemusta. Mikäli osaamiset ja kokemukset alalta ovat vielä vähäisiä, se ei ole este hakea, sillä joukossamme opit varsinaiseksi moniosaajaksi. Paineensietokyky on hyvä ominaisuus, jota kiireen keskellä tässä työssä tarvitaan. Asenne on kuitenkin tärkein! Jos koet että tämä on sinun juttusi, hae osaksi tiimiämme.

Olet oikea henkilö, jos hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä ja asiakaspalvelu sekä myyntityö ovat sinulle sydämen asioita.

Huolehdimme perehdytyksestäsi, joten sinulla on mahdollisuus kehittyä asiakaspalvelun ammattilaiseksi innokkaan työryhmän tuella. Bonuksena saat Eepeen erinomaiset henkilökuntaedut. Eikä siinä kaikki, Eepeen/S-ryhmän henkilökuntaedut ovat käytössä koko kotitaloudellasi, tietyin ehdoin. Eduista löydät tietoa oheisesta osoitteesta.

https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Toivomme, että saisimme sinut joukkoihimme viimeistään elokuun 2020 alussa. HUOM! Toimithan nopeasti, sillä saatamme tehdä valintoja jo hakuaikana.

Lisätietoja ja hakeminen:

liikennemyymäläpäällikkö Timo Märsylä, sp: timo.marsyla@sok.fi

puh: 010 764  9571 arkisin klo 8 – 16

Lue lisää ja hae viimeistään 19.7.2020!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.