Liikennemyymälätyöntekijöitä

ABC Seinäjoelle haemme liikennemyymälätyöntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen

Haemme myös ilta- ja viikonloppu-työntekijöitä. Tarjoamme todella monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä, koostuen ABC-salin, -keittiön, Hesburgerin ja Sale-myymälän työtehtävistä. Meillä pääset kehittymään ABC-moniosaajaksi. Arvostamme erityisesti asiakaspalvelun osaamista ja kokemusta. Osaamiset keittiö-/sali-/ pikaruokatyöskentelystä ja/tai marketpuolelta katsomme eduksi. Kokemattomuus eri palvelutarjontamme osa-alueista ei kuitenkaan ole este hakea, sillä huolehdimme käytännönläheisestä perehdytyksestäsi. Sinulla on mahdollisuus kehittyä monipuolisen ABC-työn ja asiakaspalvelun ammattilaiseksi innokkaan työryhmämme tuella.

Bonuksena saat Eepeen / S-ryhmän erinomaiset henkilökuntaedut, jotka ovat käytössä koko kotitaloudellasi, tietyin edellytyksin. Katso eduista: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Sinulla on myös mahdollisuus vastaanottaa lisätyötä Eepeen muista työyksiköistä. Meillä Eepeessä väkemme arvostaa mm. työsuhteen varmuutta, ystävällistä työilmapiiriä, koulutusmyönteisyyttä, monipuolisia työtehtäviä sekä joustavia työolosuhteita. Toivomme saavamme sinut joukkoihimme mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja Katilta ja Suvilta, liikennemyymäläpäällikkö Kati Lehtimaa p. 010 76 49461, sp. kati.lehtimaa@sok.fi  tai palvelupäällikkö Suvi Ristiluoma, 26.8.–13.9. sp. suvi.ristiluoma@sok.fi

Hakuaika päättyy viimeistään 15.9.2022 tai sopivan ehdokkaan löytyessä – saatamme tehdä valintoja jo hakuaikana.

Hae tästä!

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Seinäjoki

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.