Liikennemyymälätyöntekijä (ABC Ilmajoki)

ABC Ilmajoki hakee liikennemyymälätyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen

Olet oikea henkilö meille, jos hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä sekä asiakaspalvelu ja keittiössä työskentelykin ovat sinulle sydämen asioita.

Tehtävässä vaaditaan vaihtelevien asiakasvirtojen vuoksi myös hyvää paineensietokykyä. Ryysiksessäkin palvelemme asiakkaamme hymyssä suin ja tarjoamme erinomaisen palvelukokemuksen.

Työmme on vuorotyötä. Hygieniapassi tulisi löytyä suoritettuna. Keittiö- ja asiakaspalvelukokemus ja -koulutus ovat luonnollisesti hyviä etuja työssä onnistumiselle. Aikaisemman kokemuksen ABC-työstä tai muusta ruokapalvelukonseptista huomioimme myös eduksesi. Kokemattomuus keittiö- ja salityöstä liikennemyymälässä ei kuitenkaan ole este hakea tätä paikkaa, sillä huolehdimme käytännönläheisestä perehdytyksestä, koko tiimin voimin.

Sinulla on mahdollisuus kehittyä ABC-asiakaspalvelun ammattilaiseksi innokkaan työryhmän tuella. Bonuksena saat Eepeen / S-ryhmän erinomaiset henkilökuntaedut, jotka ovat käytössä koko kotitaloudellasi, tietyin edellytyksin.

Katso eduista: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Sinulla on myös mahdollisuus vastaanottaa lisätyötä Eepeen muista työyksiköistä.

Hakuaika päättyy viimeistään 9.1.2022 tai sopivan ehdokkaan löytyessä – saatamme tehdä valintoja jo hakuaikana.

Lue lisää ja jätä hakemus sivuillamme.

Lisätietoja Jussilta:

liikennemyymäläpäällikkö Jussi Niukkala, sp. jussi.niukkala@sok.fi, p. 010 76 49361

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.