Liikennemyymälätyöntekijä

Etsitkö työtehtävää, jossa asiakkaat ja ihmiskohtaamiset ovat työsi keskiössä?

ABC Kauhajoki hakee liikennemyymälätyöntekijää

Etsimme ABC-salipuolen ja asiakaspalvelun ammattilaista. Meillä on monipuolisia työtehtäviä tarjolla.

Työsuhde on vakituinen. Työ on vuorotyötä, joten tehtävä sopii arjen vaihtelevuudesta nauttivalle henkilölle.

Arvostamme jos sinulla on salipuolen ja/tai pikaruokaravintolan osaamista ja kokemusta. Palvelutarjonnastamme löytyy mm. Hesburger. Mikäli osaamiset ja kokemukset alalta ovat vielä vähäisiä, se ei ole este hakea, sillä joukossamme opit varsinaiseksi moniosaajaksi. Paineensietokyky on hyvä ominaisuus, jota kiireen keskellä tässä työssä tarvitaan. Asenne on kuitenkin tärkein! Jos koet, että tämä on sinun juttusi, hae osaksi tiimiämme.

Olet oikea henkilö, jos hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä ja asiakaspalvelu sekä myyntityö ovat sinulle sydämen asioita.

Huolehdimme perehdytyksestäsi, joten sinulla on mahdollisuus kehittyä asiakaspalvelun ammattilaiseksi innokkaan työryhmän tuella. Bonuksena saat Eepeen erinomaiset henkilökuntaedut. Eikä siinä kaikki, Eepeen/S-ryhmän henkilökuntaedut ovat käytössä koko kotitaloudellasi, tietyin ehdoin. Eduista löydät tietoa oheisesta osoitteesta.

https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan 

Toivomme, että saisimme sinut joukkoihimme elokuun 2020 aikana. HUOM! Toimithan nopeasti, sillä saatamme tehdä valintoja jo hakuaikana.

Lisätiedot ja hakeminen:

liikennemyymäläpäällikkö Timo Piirto

sp: timo.piirto@sok.fi

puh: 010 764 9401 arkisin klo 8 – 16

Hae viimeistään 13.8.2020. Lue lisää!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.