Liikennemyymälätyöntekijä

Etsitkö työtehtävää, jossa asiakkaat ja ihmiskohtaamiset ovat työsi keskiössä?

ABC Alavus hakee liikennemyymälätyöntekijää.

Etsimme keittiöpuolen osaajia ABC-kokeiksi, Hesburgeriin sekä salipuolen osaajia.

Meillä on monipuolisia työtehtäviä tarjolla.

Työsuhde on määräaikainen perhevapaasijaisuus vuoden loppuun saakka. Työ on vuorotyötä, joten työ sopii arjen vaihtelevuudesta nauttivalle henkilölle.

Arvostamme jos sinulla on keittiöalan, salipuolen ja/tai pikaruokaravintolan osaamista ja kokemusta. Mikäli osaamiset ja kokemukset alalta ovat vielä vähäisiä, se ei ole este hakea, sillä joukossamme opit varsinaiseksi moniosaajaksi. Paineensietokyky on hyvä ominaisuus, jota kiireen keskellä tässä työssä tarvitaan. Asenne on kuitenkin tärkein! Jos koet että tämä on sinun juttusi, hae osaksi tiimiämme.

Olet oikea henkilö, jos hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä ja asiakaspalvelu sekä myyntityö ovat sinulle sydämen asioita.

Huolehdimme perehdytyksestäsi, joten sinulla on mahdollisuus kehittyä asiakaspalvelun ammattilaiseksi innokkaan työryhmän tuella. Bonuksena saat Eepeen erinomaiset henkilökuntaedut. Eikä siinä kaikki, Eepeen/S-ryhmän henkilökuntaedut ovat käytössä koko kotitaloudellasi, tietyin ehdoin. Eduista löydät tietoa oheisesta osoitteesta.

https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Toivomme, että saisimme sinut joukkoihimme mahdollisimman pian. HUOM! Toimithan nopeasti, sillä saatamme tehdä valintoja jo hakuaikana.

Lisätiedot ja hakeminen:

liikennemyymäläpäällikkö Mikko Lakaniemi

sp: mikko.lakaniemi@sok.fi

puh: 0504483652 arkisin klo 8 – 16

Hakuaika päättyy 31.7.2020. Lue lisää!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.