Liikennemyymälätyöntekijä

Haemme ABC Kauhavalle ja ABC Lapualle yhteistä työntekijää vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen

Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset liikennemyymälän tehtävät; ravintolan salityöskentely, asiakaspalvelu, Hesburgerin puolella työskentely sekä ABC-keittiön työt, osaamistesi mukaan. Työnkuvaa laajennetaan osaamisten karttuessa. Kokoaikainen työaikasi jakaantuu sekä Kauhavan että Lapuan ABC:n töihin.

Tarjoamme myös mahdollisuuden työskennellä oppisopimuksella, ja näin valmistut samalla esim. keittiöalan tai asiakaspalvelun ammattiin.

Aikaisempaa kokemusta tai koulutusta et alalta välttämättä tarvitse, me opetamme Sinut asiakaspalvelun monitaituriksi! Arvostamme kuitenkin, jos Sinulta löytyy kokemusta ja osaamista keittiö-, sali- tai pikaruokatehtävistä sekä aikaisemman lounasosaamisen ja -kokemuksen katsomme eduksi. Olet oikea henkilö tehtävään, mikäli hymysi ei hyydy paineen ja kiireenkään keskellä, ja asiakaspalvelu sekä myyntityö ovat lähellä sydäntäsi.

Asenne on kuitenkin tärkein! Jos koet että tämä on Sinun juttusi, hae osaksi mahtavaa tiimiämme!

Bonuksena saat Eepeen erinomaiset henkilökuntaedut. Eikä siinä kaikki, Eepeen/S-ryhmän henkilökunnan ostoedut ovat käytössä koko kotitaloudellasi, tietyin ehdoin. Lisätietoa ostoeduistamme: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Jätä hakemus sivuillamme!

Lisätietoja Tinalta ja Timolta:

liikennemyymäläpäälliköt Tina Vainionpää (ABC Lapua), p. 010 76 49441, ma-pe klo 8–15, sp. tina.vainionpaa@sok.fi  ja

Timo Märsylä (ABC Kauhava), p. 010 76 49571 ma-pe klo 8–15, sp. timo.marsyla@sok.fi

Hakuaika päättyy viimeistään 31.12.2022 tai sopivan ehdokkaan löytyessä – saatamme tehdä valintoja jo hakuaikana.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.