Liikennemyymälätyöntekijä

Haemme ABC Lapualle liikennemyymälätyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2023 loppupuolelle saakka

Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset liikennemyymälän tehtävät; ravintolan salityöskentely, asiakaspalvelu, Hesburgerin puolella työskentely sekä ABC-keittiön työt, osaamistesi mukaan.

Tarjoamme myös mahdollisuuden työskennellä oppisopimuksella työsuhteesi ajan, ja näin valmistut samalla esim. keittiöalan ammattiin tai edistät opintojasi. Töiden aloitus voidaan sopia joustavasti.

Aikaisempaa kokemusta tai koulutusta et alalta välttämättä tarvitse, me opetamme Sinut asiakaspalvelun monitaituriksi!

Arvostamme kuitenkin, jos Sinulta löytyy kokemusta ja osaamista keittiö-, sali- tai pikaruokatehtävistä sekä aikaisemman lounasosaamisen ja -kokemuksen katsomme eduksi.

Olet oikea henkilö tehtävään, mikäli hymysi ei hyydy paineen ja kiireenkään keskellä, ja asiakaspalvelu sekä myyntityö ovat lähellä sydäntäsi.

Asenne on kuitenkin tärkein! Jos koet että on Sinun juttusi, hae osaksi mahtavaa tiimiämme!

Meillä Sinulla on mahdollisuus nähdä myös muita Eepeen ABC-asemia lähietäisyydeltä, ja samalla verkostoitua lisää alan ammattilaisten kanssa sekä oppia monitaituriksi.

Bonuksena saat Eepeen erinomaiset henkilökuntaedut. Eikä siinä kaikki, Eepeen/S-ryhmän henkilökunnan ostoedut ovat käytössä koko kotitaloudellasi, tietyin ehdoin. Lisätietoa ostoeduistamme: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Lisätietoja Tinalta: liikennemyymäläpäällikkö Tina Vainionpää, p. 010 76 49441 ma-pe klo 8–15, sp. tina.vainionpaa@sok.fi

Jätä hakemus sivuillamme. Hakuaika päättyy viimeistään 13.11.2022 tai sopivan ehdokkaan löytyessä – saatamme tehdä valintoja jo hakuaikana.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.