Etsimme ravintola Talriikkiin kokkia vakituiseen ja osa-aikaiseen työsuhteeseen
Odotamme Sinulta:
- Tehtävään soveltuvaa koulutusta, ja aikaisempi työkokemus a la carte kokin tehtävistä katsotaan eduksesi, muttei suinkaan ole pakollinen
- Halua palvella vieraitamme suurella sydämellä ja omalla persoonallasi sekä halua hurmata heidät suussa sulavilla herkuilla
- Pieni kiire on mielestäsi pelkästään positiivinen asia ja paineensietokykysi on lähestulkoon yhtä hyvä kuin pienellä painekattilalla
- Olet joustava, energinen ja iloinen asiakaspalvelija, joka ei kaihda uusia haasteita ja jolle huumorintaju ei ole vieras asia
- Hyvää tiimihenkeä ja reipasta otetta hektiseen työhön, sekä halua kehittää itseäsi ja työyhteisöäsi
Tarjoamme Sinulle:
- Käytännönläheisen ja ammattitaitoisen perehdytyksen tehtävään
- Mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamistasi sekä mahdollisuuden kehittyä monipuolisissa ravintola-alan tehtävissä eri yksiköissämme
- Monipuolisen ja vaihtelevan työn
- Tekemisen meiningin loistavassa työyhteisössä
- S-ryhmän ja Osuuskauppa Eepeen kattavat henkilöstöedut, jotka ovat käytössä koko kotitaloudellasi työsuhteesi ajan, tietyin edellytyksin. Katso eduista täältä:
Työt alkavat sopimuksen mukaan. Hakemukset 15.3 2020 mennessä.
Lisätietoja arkisin klo 8-16: Keittiöpäällikkö Tiina Laurila Vaakunan ravintola Talriikki, p. 010 76 47085
Lue lisää ja hae 15.3. mennessä