Kokki (ravintola Talriikki)

Etsimme uniikkiin ravintola Talriikkiin KOKKIA vakituiseen työsuhteeseen

Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, mutta ennen kaikkea arvostamme asennetta. Suhtaudut ruokaan intohimoisesti ja haluat palvella vieraitamme suurella sydämellä ja hurmata heidät suussa sulavilla herkuilla. Olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka innostuu uusista haasteista eikä pieni kiire sinua haittaa.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi osana työryhmäämme. Hae tästä mahdollisuus oppia, kehittyä ja laajentaa osaamistasi – lupaamme käytännönläheisen perehdytyksen tehtävään! Tässä mahdollisuus myös moniosaajaksi haluavalle – voit halutessasi tehdä useammassakin ravintolassamme vuoroja.

Tarjoamme S-ryhmän / Eepeen erinomaiset henkilökuntaedut, jotka ovat käytössä koko kotitaloudellasi, tietyin edellytyksin. Katso henkilökuntaeduista täältä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Meillä Eepeessä väkemme arvostaa mm. työsuhteen varmuutta, ystävällistä työilmapiiriä, koulutusmyönteisyyttä, monipuolisia työtehtäviä sekä joustavia työolosuhteita.

Lisätietoja Sannalta: keittiöpäällikkö Sanna Ojala, sp. sanna.ojala@sok.fi, p. 010 76 47081

Jätä hakemus sivuillamme! Hae viimeistään 30.6.2022 – saatamme tehdä valintoja jo hakuaikana.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.