Kokkeja

ABC Alavus hakee useampaa ABC-kokkia.

Meillä on monipuolisia työtehtäviä tarjolla.

Työsuhteet ovat määräaikaisia, lähinnä kesän ajaksi, aina elokuun puoleen väliin saakka. Työ on vuorotyötä, joten työ sopii arjen vaihtelevuudesta nauttivalle henkilölle.

Arvostamme jos sinulla on keittiöalan, salipuolen ja/tai pikaruokaravintolan osaamista ja kokemusta.

Keittiöpuolen osaajille meillä on erityinen tarve!

Mikäli osaamiset ja kokemukset alalta ovat vielä vähäisiä, se ei ole este hakea, sillä joukossamme opit varsinaiseksi moniosaajaksi. Paineensietokyky on hyvä ominaisuus, jota kiireen keskellä tässä työssä tarvitaan. Asenne on kuitenkin tärkein! Jos koet että tämä on sinun juttusi, hae osaksi tiimiämme.

Olet oikea henkilö, jos hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä ja asiakaspalvelu sekä myyntityö ovat sinulle sydämen asioita. Olethan vähintään 18-vuotta täyttänyt.

Huolehdimme perehdytyksestäsi, joten sinulla on mahdollisuus kehittyä asiakaspalvelun ammattilaiseksi innokkaan työryhmän tuella. Bonuksena saat Eepeen erinomaiset henkilökuntaedut. Eikä siinä kaikki, Eepeen/S-ryhmän henkilökuntaedut ovat käytössä koko kotitaloudellasi, tietyin ehdoin. Eduista löydät tietoa oheisesta osoitteesta.

https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Toivomme, että saisimme sinut joukkoihimme mahdollisimman pikaisesti. HUOM! Toimithan nopeasti, sillä saatamme tehdä valintoja jo hakuaikana. Hae viimeistään 10.5.2021.

Lisätietoja Mikolta: liikennemyymäläpäällikkö Mikko Lakaniemi, sp: mikko.lakaniemi@sok.fi, p: 010 764 9341

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.