Kesätyöntekijöitä asiakaspalvelutehtäviin

Haemme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ toimipaikkoihimme ASIAKASPALVELUTEHTÄVIIN.
Tarjoamme mm. myyjän, liikennemyymälätyöntekijän, ABC-kokin, ravintolakokin, tarjoilijan, vastaanottovirkailijan, kerroshoitajan ja parturi-kampaajan kesälomasijaisuuksia ja työharjoittelua.

Tarjoamme vastuullisen kesäduunin, olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.
Lue lisää tästä

Tarjoamme mielekkäitä ja vaihtelevia työtehtäviä asiakaspalvelussa ja näin mahdollisuuden kerryttää tärkeää työkokemusta. Meillä on paljon innostavia työpaikkoja, missä työskentelyolosuhteet ovat toimivat ja nykyaikaiset. Saat tiimiltäsi käytännönläheisen perehdytyksen. Ja Bonuksena kaiken päälle tarjoamme erinomaiset henkilökuntaedut.
Eikä tässä kaikki, Eepeen/S-ryhmän henkilökuntaedut ovat käytössä koko kotitaloudellasi työsuhteesi ajan, tietyin edellytyksin. Lue henkilökuntaeduista tästä

Odotamme asiakaspalvelujoiltamme intoa ja aitoa halua toimia asiakaspalvelutehtävissä. Työskentely eri asiakaspalvelutehtävissämme onnistuu parhaiten, kun olet innokas oppimaan uusia asioita, olet oma-aloitteinen ja kiinnostunut tiimityöstä. Toimipaikan aukioloaika määrittelee työvuoromme, joten toivomme, että pystyt työskentelemään eri työvuoroissa.

Olethan vähintään 18-vuotias. Huomioimme myös nuorempien, vähintään 15-vuotiaiden hakemukset työtehtäviin, jotka soveltuvat nuorille työntekijöille.

Lisätiedot ja hakeminen:

Mietithän, millä alallamme ja toimipaikassamme haluaisit työskennellä ja missä pystyt kulkemaan. Mikäli tulet valituksi, työsuhteen alkaessa Sinulle tarjotaan mahdollisuus laajentaa työskentelyaluettasi ja ottaa vastaan työvuoroja eri toimipaikoistamme kykyjesi ja tilanteesi mukaan.

Lisätietoja kesähausta, työtehtävistä ja haun etenemisestä voit kysyä toimipaikasta, mihin hait.
Yhteystiedot löydät kohdassa http://www.eepee.fi – Palvelut
Tiedotamme haun etenemisestä sähköpostitse.

HUOM! KUULISIMME SINUSTA MIELELLÄÄN PIAN. ALOITAMME HAKEMUSTEN KÄSITTELYN PIKIMMITEN JA SAATAMME TEHDÄ VALINTOJA JO HAKUAIKANA.

Lue lisää!

Hakuaika: 29.1.-31.3.2021

Julkaisemme nuoremmille suunnatun kesäharjoitteluhaun myöhemmin erikseen.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.