Kesätyöntekijä mainososastolle

Haemme kesätyöntekijää Eepeen mainososastolle

Tehtäviisi kuuluu markkinointimateriaalien tuottaminen moniin eri kanaviin (printti, sähköinen, some) marketkaupan, liikennemyymäläkaupan, matkailu- ja ravitsemiskaupan sekä autokaupan tarpeisiin.

Odotamme sinulta kaupallista näkemystä, paineensietokykyä, idearikkautta, tarkkuutta, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta. Sinulla on alan ohjelmistoista varsinkin Adobe InDesignin käytöstä kokemusta. WordPress-julkaisualustan käytön osaaminen katsotaan eduksi, kuin myös Mac-käyttöjärjestelmän hallitseminen. Osaat kuvankäsittelyn ja mielellään videoiden editoinnin perusteet.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä mainonnan suunnittelussa ja toteutuksessa sekä ammattitaitoisen tiimin tuen ja perehdytyksen.

Lisäksi tarjoamme erinomaiset Eepeen / S-ryhmän henkilökuntaedut, jotka ovat käytössä koko kotitaloudellasi, tietyin edellytyksin. https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen.

Toivomme, että pystyisit aloittamaan tehtävässä jo keväällä tarvittaessa.

​Hakuaika 8.3.2020 saakka.

Lisätietoja antaa asiakkuusjohtaja Tuula Rajala keskiviikkona 19.2. klo 9-16 ja 20.2. klo 12-16, p. 010 764 9222, sp. tuula.rajala@sok.fi

Hae tästä

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.