Kerroshoitajia Sokos Hotel Lakeus ja Vaakuna, Seinäjoki

SEINÄJOKI
Etsitkö työtehtävää, jossa toimit tärkeänä osana asiakkaiden viihtyvyyden varmistamisessa?

HAEMME KERROSHOITAJIA
iloiseen ja osaavaan joukkoomme Seinäjoen Sokos Hotelleihin.

Työsuhde on vakituinen ja työ alkaa elokuun aikana.
Kerroshoidon lisäksi Sinulla on mahdollista laajentaa työnkuvaasi myös hotellien aamiaishoitajaksi, jos Sinulla on hygieniapassi.

Tarjoamme nykyaikaiset puitteet työnteolle sekä koko työtiimimme tuen. Meillä saat käytännönläheisen perehdytyksen, ja sinulla on mahdollisuus kehittyä asiakaspalvelun ja kerroshoidon ammattilaiseksi.
Tarjoamme myös S-ryhmän / Eepeen erinomaiset henkilökuntaedut, jotka ovat käytössä koko kotitaloudellasi, tietyin edellytyksin. Katso henkilökuntaeduista täältä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Arvostamme, jos sinulla aikaisempaa kokemusta kerroshoidosta, mutta kokemattomuus ei ole este hakea, opetamme ja perehdytämme kyllä. Työ edellyttää reipasta ja iloista otetta työntekoon ja tiimityöhön lähitiimin sekä koko hotellin väen kanssa.

Asiakaspalvelussa ja asiakkaiden kohtaamisissa kerroksilla ja koko hotellissa tarvitaan avointa ja positiivista asiakaspalveluhenkeä ja asennetta. Työ ja työmenetelmät kehittyvät jatkuvasti, joten sinulla tulisi olla halua oppia uutta ja kehittää itseäsi alan ammattilaiseksi.

Meillä Eepeessä väkemme arvostaa mm. työsuhteen varmuutta, ystävällistä työilmapiiriä, koulutusmyönteisyyttä, monipuolisia työtehtäviä sekä joustavia työolosuhteita.

Lisätietoja Katilta,
palvelupäällikkö Kati Keltamäki, p. 010 76 47500 (arkisin klo 8-15),

sp. kati.keltamaki@sok.fi

Hae työpaikkaa täältä

Hae viimeistään 1.8.2021 mennessä. Olethan nopea, sillä saatamme tehdä valintoja jo hakuaikana.

Siivooja (mara työntek)
Vakituinen
Osa-aikainen

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Seinäjoki

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.