Keittiöpäällikkö

Talriikki Vaakunan ravintola on Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan uniikki ravintola, joka avasi ovensa vuonna 2017. Talriikki on meidän paikallisesti yhdessä kehittämä ravintola, jossa satokausiajattelu näkyy vahvasti, yhdessä kotimaisuuden ja paikallisuuden kanssa. Olemme ylpeitä pohjalaisuudestamme, paikallisista antimista sekä puhtaista, selkeistä mauista, joita ylpeydellä tarjoilemme. Tervetulosa nauttimaan ruokalistamme antimista, rinkkilistamme raikkaista tuulahduksista sekä kausittain vaihtuvista viineistämme.

Keittiöpäällikkö, etsimme sinua!

Tarjoamme luovalle tiiminvetäjälle vakituisen ja kokoaikaisen paikan ravintola Talriikin keittiön tahtipuikoissa. Talriikki on Eepeen uniikki ravintolakonsepti, jossa voit luoda ja kokea ravintolaelämyksiä paikallisella twistillä.

Keittiöpäällikkönä vastaat henkilöstön, ruokatuotteen ja arjen keittiötoimintojen kehittämisestä ja johtamisesta. Pääset osaksi Original Sokos Hotel Vaakunan ja Eepeen ravintoloiden loistavaa työyhteisöä, jossa autetaan kaikkia onnistumaan.

Odotamme sinulta intohimoista suhtautumista ruokaan ja halua palvella vieraitamme suurella sydämellä.  Sinulla on jo kokemusta tiimin esihenkilönä toimimisesta sekä keittiötoimintojen johtamisesta. Sinulle on tärkeää laadun varmistaminen, kannustava lähijohtaminen sekä osaavan keittiötiimin innostuneen työfiiliksen mahdollistaminen sekä kokkien ammattitaidon vahvistaminen. Arvostat hyviä raaka-aineita ja Etelä-Pohjanmaan ruokamaakunnan ideologiaa sekä osaat organisoida tekemisen tehokkaaksi.

Saatamme tehdä valintoja jo hakuaikana, hae kuitenkin viimeistään 24.4.2022. Jätä hakemus sivuillamme!

Tarjoamme myös S-ryhmän / Eepeen erinomaiset henkilökuntaedut, jotka ovat käytössä koko kotitaloudellasi, tietyin edellytyksin. Henkilökuntaeduista: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Lisätietoja Elinalta ja Juhamatilta:

toimialapäällikkö Elina Mäki-Opas p. 010 76 47101 ja toimialajohtaja Juhamatti Aronen, p. 010 76 47100, sp. etunimi.sukunimi@sok.fi

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.