Keittiön vuoropäällikkö (Sokos Hotel Lakeus)

Huippu henkilöstöedut sekä monipuolinen ja vastuullinen työ VUOROPÄÄLLIKKÖNÄ Original Sokos Hotel Lakeuden ravintoloissa Seinäjoella!

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, loistavan työporukan sekä mahdollisuuden edetä urallasi isossa toimipaikkaverkostossamme. Eepeeläisenä pääset nauttimaan myös kattavista S-ryhmän ja Eepeen henkilöstöeduista. Lue lisää ostoeduistamme: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Uniikit ravintolakonseptimme Lakeus Matador, Wilson Pub sekä kokoustoiminnot muodostavat kokonaisuuden, jossa tapahtuu aina ja meillä pääset laittamaan osaamisesi likoon ja kehittymään monella osa-alueella. Keittiön vuoropäällikkönä olet osa esimiestiimiämme ja pääset kehittämään ravintolan toimintaa keittiön ja ruokatuotteen näkökulmasta. Vuorossasi vastaat ruuan laadusta, keittiötoimintojen sujuvuudesta sekä asiakastyytyväisyydestä.

Odotamme, että olet kiinnostunut ravintolan keittiöprosessien kehittämisestä sekä ihmisten johtamisesta. Teet työtäsi innostuneesti, positiivisella otteella ja nautit henkilökunnan motivoimisesta sekä oman osaamisesi kehittämisestä, sinulla on halu onnistua ja suhtaudut eteen tuleviin tilanteisiin ratkaisukeskeisesti. Siedät hyvin painetta etkä hätkähdä muuttuvia tilanteita. Olet sosiaalinen, sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja tavoittelet laatua kaikessa tekemisessä kokonaisuus huomioiden. Arvostamme alan koulutusta, työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä keittiön taustajärjestelmien tuntemista, mutta tärkeintä on aito into ja positiivinen asenne.

Tarjoamme sinulle huikean työpaikan mahtavien työkavereiden kanssa. Työsi menetykselliseen hoitamiseen saat vahvan tuen ja verkoston. Tehtävä on määräaikainen ja kokoaikainen, opintovapaan sijaisuus vuoden 2023 loppuun saakka.

Tutustu lisää ravintoloihimme Lakeus Matadoriin Lakeus Matador Seinäjoki | Raflaamo.fi ja Wilsoniin Wilson Pub Seinäjoki | Raflaamo.fi

Lisätietoja Ossilta ja Suvilta:

Ossi Kallio, keittiöpäällikkö p. 010 76 48072 (palaa lomalta 23.8.), siihen saakka lisätiedot Suvi Heikkilä, ravintolapäällikkö p. 010 76 48041 tai sp. suvi.heikkila@sok.fi.

Hae sivuillamme viimeistään 4.9.2022 – saatamme tehdä valintoja jo hakuaikana.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.