Keittiön Vuoropäällikkö

Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Haluatko päästä mukaan Seinäjoen Rosson huippu tiimiin? Etsimme nyt KEITTIÖN VUOROPÄÄLLIKKÖÄ määräaikaiseen opintovapaan sijaisuuteen

Työssäsi esimiestiimissämme autat henkilökuntaa onnistumaan laatu-, myynti- ja palvelutavoitteissa. Me tarjoamme sinulle vastuullisen ja merkityksellisen työn, loistavan työporukan sekä mahdollisuuden edetä urallasi isossa toimipaikkaverkostossamme. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempi kokemus tiimin johtamisesta katsotaan eduksesi.  Arvostamme innostavaa ja motivoitunutta otetta sekä vilpitöntä halua onnistua yhdessä henkilökunnan kanssa. Perehdytämme ammattitaitoisesti sekä käytännönläheisesti työtehtäviin.

Työsuhde on määräaikainen opintovapaan sijaisuus ja töitä on tarjolla 100h/3vko, aloitus sopimuksen mukaan. Tarjoamme myös S-Ryhmän ja Eepeen mittavat henkilöstöedut, jotka ovat käytössä koko kotitaloudellasi, tietyin edellytyksin. Katso eduistamme: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Meillä Eepeessä väkemme arvostaa mm. työsuhteen varmuutta, ystävällistä työilmapiiriä, koulutusmyönteisyyttä, monipuolisia työtehtäviä sekä joustavia työolosuhteita. Haku on avoinna 28.8.2022 saakka.

Hae tästä

Lisätietoja Johannalta, ravintolapäällikkö Johanna Mäkinen, sp. johanna.makinen@sok.fi

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Seinäjoki

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.