Automekaanikkoja sekä automyyjiä

ESS Autotalo uudistuu! Toimintamme laajentuessa haemme Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan autokauppaan lisää alan ammattilaisia sekä jälkimarkkinoinnin että automyynnin puolelle.

Haemme useampaa ammattitaitoista automekaanikkoa sekä automyyjää

Automekaanikoilla arvostamme diagnostiikan perustason asiantuntemusta. Palvelutarjontaamme on tulossa Bosch Car Service, ja sen myötä liitymme kansainväliseen korjaamoketjuun, joka keskittyy laatuun ja kehitykseen. Arvostamme halua oppia ja kouluttautua. Asiakaslähtöisyys, hyvät asiakaspalvelutaidot, monimerkkituntemus sekä ongelman ratkaisukyky ovat automekaanikkojemme vahvuuksia.

Automyyjillä arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta, mikä ei välttämättä tarvitse olla automyyntiin liittyvää. Yrittäjämäinen ja tuloshakuinen asenne työntekoon auttaa työtehtävässä onnistumista. Automyyjillä tulisi olla innostuneisuutta, rohkeutta ja pelisilmää kaupan tekoon. Tarvitsemme työtehtävissämme myös tietoteknisiä taitoja. Digitaaliset myyntikanavat on hyvä olla hallussa, ja niiden käyttö aktiivista. Koulutustaustasta on hyötyä, mutta persoona ratkaisee.

Molemmissa tehtävissä kielitaidosta (englanti ja/tai ruotsi) on etua.

Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen. Työympäristömme on toimiva ja työystävällinen. Meillä Essillä on mukava ja kannustava työporukka, jolta saat hyvän ja käytännönläheisen perehdytyksen.

Tarjoamme myös S-ryhmän / Eepeen erinomaiset henkilökuntaedut, jotka ovat käytössä koko kotitaloudellasi, tietyin edellytyksin. Katso henkilökuntaeduista täältä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Meillä Eepeessä väkemme arvostaa mm. työsuhteen varmuutta, ystävällistä työilmapiiriä, koulutusmyönteisyyttä, monipuolisia työtehtäviä sekä joustavia työolosuhteita.

Lisätietoja:

Automekaanikkohakuun liittyen Arilta, jälkimarkkinointipäällikkö Ari Harju, p. 010 76 49044

Automyyjähakuun liittyen Juhamatilta, toimialajohtaja Juhamatti Aronen, p. 010 76 47100

sp. etunimi.sukunimi@sok.fi

Hae viimeistään 30.11. – saatamme tehdä valintoja jo hakuaikana. Lue lisää ja jätä hakemus täällä!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa