Autokatsastaja

Haemme Ess Autotalon tiloissa toimivaan korjaamokatsastukseemme kevyen kaluston autokatsastajaa, jolla on voimassa oleva autokatsastusoikeus.

Tehtävä on määräaikainen 31.10.2021 asti.

Etsimme innostunutta, tiimityökykyistä autotekniikan, hyvän ja laadukkaan asiakaspalvelun ammattilaista, jolla on voimassa oleva autokatsastusoikeus.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työn olla kehittämässä katsastuspalvelujamme nykyaikaisissa huoltotiloissamme.

Tarjoamme myös S-ryhmän / Eepeen erinomaiset henkilökuntaedut, jotka ovat käytössä koko kotitaloudellasi, tietyin edellytyksin. Katso henkilökuntaeduista täältä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Meillä Eepeessä väkemme arvostaa mm. työsuhteen varmuutta, ystävällistä työilmapiiriä, koulutusmyönteisyyttä, monipuolisia työtehtäviä sekä joustavia työolosuhteita.

Hakuaika päättyy viimeistään sunnuntaina 11.4.2021 tai sopivan ehdokkaan löytyessä – saatamme tehdä valintoja jo hakuaikana.

Lisätietoja voit kysyä Arilta,

jälkimarkkinointipäällikkö Ari Harju
ari.harju@sok.fi

puh. 010 76 49044

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.